Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

BW Blue Square ★★★★


Hotelli sijaitsee Länsi-Amsterdamissa, hyvien yhteyksien päässä keskustasta. Best Western Blue Square on hyvä ja edullinen aloituspiste kokea Amsterdam ja sitä ympäröivä alue.


Valitse »
 

NH City Centre ★★★★


Hotelli sijaitsee ydinkeskustassa kuuluisan Signelin kanaalin vieressä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevat Kuninkaallinen Palatsi Dam-aukiolla, Anne Frankin talo, Nieuwe Kerk, useita kanavia, museoita, kukkatori ja tärkeimmät ostoskadut.


Valitse »
 

Mövenpick ★★★★


Mövenpick sijaitsee satamassa, kävelymatkan päässä Amsterdamin keskustasta ja päärautatieasemasta. Hotellin lähistöllä ovat mm. Bimhuis Theater, National Maritime Museum, Oude Kerk, Artis ja Dam-aukio.


Valitse »


Esittely

Kanavat, kauniisti entisöidyt talot, pyöräilijät ja värikkäät raitiovaunut ovat Amsterdamia tyypillisimmillään. Mannermainen metropoli on säilyttänyt historiallisen pikkukylän viehätysvoimansa.

 

Amsterdam on aina inspiroinut taiteilijoita. Rijksmuseumissa on esillä Rembrandtin parhaita töitä ja muita kuuluisien flaamilaismestarien maalauksia. Vincent van Gogh –museo on nykytaiteen museon vieressä. Vivahteikas iltaelämä keskittyy Leidsepleinin ja Rembrandtpleinin ympäristöön. Trendikkäät baarit ja ravintolat ovat sulassa sovussa viihtyisien, englantilaisia pubeja muistuttavien Brown Cafe –paikkojen kanssa. Ilmapiiri on vapaa ja kansainvälinen.

 

Lue lisää Amsterdamin matkailutoimiston sivuilta.


Amsterdam Top 5


1.    Liikutu Anne Frankin talossa
2.    Kävele kanaalia pitkin Jordaanin kaupunginosassa ja ihaile 1600-luvun taloja
3.    Hurmioidu maalauksista Van Goghin nimikkomuseossa
4.    Käväise kuuluisalla punaistenlyhtyjen alueella
5.    Rauhoitu Vondelparkin puistossa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort