Etusivu » Islanti » Pääsiäismatka Reykjavikiin

Pääsiäismatka Reykjavikiin

Lähde pääsiäismatkalle Islantiin ja tutustu saaren pääkaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Neljän päivän matkan hintaan sisältyy suorat lennot, majoitus, lentokenttäkuljetukset sekä oppaan palvelut.

 

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille.

 

Muokkaa matkasta omanlaisesi varaamalla retkiä. Valittavana on suomeksi opastettu Reykjanesin ihmeet ja Sininen laguuni -retki sekä yli 50 englanniksi opastettua kansainvälistä retkeä!

 

Katso lisätiedot välilehdiltä Hinnasto ja Muuta tietoa.Hinta:   alk. 719 €
Matkapäivät:   19.-22.4.2019

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suomeksi opastetut retket150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!