Omatoiminen pääsiäismatka Islantiin (ei opastusta)

Vietä pääsiäinen värikkäässä Reykjavikissa. Omatoimisen matkan hintaan sisältyy suorat lennot Helsingistä sekä hotellimajoitus Reykjavikissa. Lisämaksusta voit täydentää matkaohjelmaa haluamillasi retkillä.

Ajankohta: 4 päivää, 7.–10.4.2023

alk. 670 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Perjantai. Saapuminen Islantiin

  Matka aloitetaan Finnairin suoralla aamulennolla Helsingistä Keflavikin lentokentälle. Islantiin saavutaan kello 8:35. Lentokenttäkuljetus Reykjavikiin lisämaksusta. Majoittuminen hotelliin.

 • Lauantai & sunnuntai. Reykjavik

  Aamiainen hotellilla. Voit viettää viikonlopun haluamallasi tavalla Reykjavikissa ja sen lähiympäristössä. Kaupungin värikkäästä keskustasta löydät paljon hyviä ravintoloita, sympaattisia käsityökauppoja sekä taidenäyttelyitä ja museoita. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös paljon nähtävyyksiä, kuten Hallgrímurin kirkko, Harpa-musiikkitalo, vanha troolisatama sekä Sun Voyager -taideteos.

  Mikäli haluat tutustua kaupungin ympäristöön myös laajemmin, löydät meiltä suuren valikoiman erilaisia kansainvälisiä retkiä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Suosituimpiin retkiin kuuluvat muun muassa bussiretki Siniselle laguunille kylpemään, Kultaisen kolmion kierros, valaiden ja lunnien bongaus sekä ratsastusretket islanninhevosilla.

 • Maanantai. Paluu Suomeen

  Mikäli haluat nauttia varhaisaamiaisen (yleensä kahvi/tee ja croissant) hotellilla ennen lähtöä, tulee tätä pyytää hotellin vastaanotosta edeltävänä iltana. Paluulentokenttäkuljetus lisämaksusta. Finnairin suora lento lähtee Keflavikista kello 9:25. Helsinkiin saavutaan kello 15:50. Matka päättyy.

Hinnasto

Hinta 670 €/hlö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 168 €.

Matkan hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat reittilennot
 • verot ja matkustajamaksut
 • 1 laukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavarat
 • majoitus varauserittelyssä mainitussa huonetyypissä aamiaisineen

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi ja croissant). Tämä tulee pyytää hotellin vastaanotosta edellisenä iltana.

Hintaan ei sisälly:

 • opaspalvelut
 • lentokenttäkuljetus
 • muut palveluita, joita ei ole mainittu hintaan sisältyy -kohdassa

Lisämaksusta

Lisäpalvelut kuten lentokenttäkuljetus ja kansainväliset retket ovat varattavissa kauttamme. Saga Matkoilta löytyy suuri valikoima retkiä, joilla voit täydentää matkaohjelmaasi. Tutustu retkivalikoimaan »

Lisätiedot

Lentoaikataulu

AY0991 7.4.2023 Helsinki – Keflavik 07:45–08:35
AY0992 10.4.2023 Keflavik – Helsinki 09:25–15:50

Hotelli

Centerhotel Arnarhvoll ***½

https://sagamatkat.fi/islanti/hotellilomat/centerhotel-arnarhvoll/
https://www.centerhotels.com/en/hotel-arnarhvoll-reykjavik/

Osoite: Ingolfsstraeti 1, 101 Reykjavík

Modernia skandinaavista tyyliä edustava hotelli sijaitsee keskustassa lähellä satamaa ja musiikkitalo Harpaa. Pääostoskadulle on matkaa noin 300 m. Hotelli on avattu vuonna 2007, hissit, 104 huonetta, 8 kerrosta. Spa-osastolla rentoudut islantilaisessa höyrysaunassa, suomalaisessa saunassa ja hot pot -kuumavesialtaassa. Sisäänpääsy spa-osastolle maksetaan paikan päällä. Hinta on n. 22 €/hlö* kattaen pääsyn koko matkan ajalle. Hotellin ylimmässä kerroksessa, josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuorille, on aamiaishuone & Sky Bar.

*Huomioithan, että hinta voi muuttua.

Omatoiminen pääsiäismatka Islantiin on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

 • Viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut
 • 65 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
 • 42 vrk – 32 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
 • 31 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
 • Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena. Peruutukset ja muutokset tulee ilmoittaa Saga Matkojen toimiston aukiollessa arkisin 9:00–16:30.

Saga Matkojen toimistokulut ovat enintään 999 euroa maksavilla matkoilla 100 euroa/hlö.
Vähintään 1000 euroa maksavilla matkoilla toimistokulut ovat 10 % matkan hinnasta, kuitenkin enintään 200 euroa/hlö.

Vinkkejä ja lisätietoa