Viking Tour -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 7 tuntia, ratsastusta 4,5-5 tuntia (tauko välissä)
Lähtöaika: päivittäin klo 10.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: kokeneille ratsastajille
Ikärajoitus: 12 vuotta
Retkikoodi: IS-D05

Retken aluksi tutustutaan islanninhevoseen ratsastaen rosoisilla laavakentillä. Lounaan jälkeen tutkitaan Reykjanesin luonnonsuojelualueen maisemia, ylitetään Kalda–joki, ratsastetaan Helgafellin tulivuoren ympäri tai tutustutaan kauniiseen Heidmörkin luonnonpuistoon, josta löytyy mm. eriskummallisia laavamuodostelmia. Reitti vaihtelee vuodenajan ja sään mukaan.

Hinta

Hinnasto ajalle 1.10.2019–30.4.2020.

  • Aikuiset alk. 175 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) -25%

Hinnasto ajalle 1.5.–30.9.2020.

  • Aikuiset alk. 180 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) -25%

Hintaan sisältyy

  • Meno- ja paluukuljetus Reykjavikista. Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä klo 9.00
  • Lounas
  • Ratsastuskypärä, kumisaappaat, sadevaatteet tai lämmin haalari
  • Englanninkielinen ratsastusopas.

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

Retki on mahdollista ostaa ilman kuljetuksia. Mikäli saavut paikalle omalla autolla, olethan tallilla viimeistään 30 minuuttia ennen retken alkua.

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa