Soft River Banks -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 4,5-5 tuntia, ratsastusta 2,5-3 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: kokeneille ratsastajille
Ikärajoitus: 12 vuotta
Retkikoodi: EL-3B

Retki, joka soveltuu vain kokeneille ratsastajille. Lähde ratsastamaan niittyjen läpi mutkitteleville reiteille, ja kokeile islanninhevosten omaa askellajia, tölttiä. Seuraa Gljúfurá-joen vartta 700 vuotta vanhalle hautausmaalle, ja sieltä edelleen Ölfusá-joen penkereelle. Hyvällä säällä joelta näkee yli joen aina Heklan ja Eyjafjallajökullin tulivuorille saakka. Paluumatka kulkee lintujen suojelualueen kautta takaisin Vellirin tilalle.

Hinta

Hinnasto ajalle 1.10.2019–30.4.2020.

  • Aikuiset 120 €/hlö
  • Lapset (12-14 vuotta) -20%

Hinnasto ajalle 1.5.–30.9.2020.

  • Aikuiset 117 €/hlö
  • Lapset (12-14 vuotta) -20%

Hintaan sisältyy

  • Meno-paluukuljetukset Reykjavikin hotelleista tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä Eldhestarin tilalle. Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä klo 8.00-8.30
  • 2,5-3 tuntia ratsastusta
  • Englanninkielinen ratsastusopas
  • Ratsastuskypärä ja sadevarusteet. Talvella lisäksi talvihaalarit, käsineet ja kumisaappaat

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa