Hengill-tulivuori pyörällä

Hengillin alueella on useita hyviä reittejä pyöräilijöille. Tulivuorta ympäröivä alue on mystinen ja ikimuistoinen – se on yhdistelmä kumpuilevia mäkiä ja  laavakentillä olevia kuumia lähteitä ja höyryäviä geysirejä. Lähdemme pyöräilemään pitkin Skardsmýrarfjallin vuoristoa. Päämäärämme on Klambragil rotko, jossa pidämme tauon lämmitetyn puron äärellä, mikä on yksi upeimmista luonnonnähtävyyksistä Islannissa. Sen jälkeen jatkamme matkaamme pyöräillen Ölkelduhnjúk vuorelle. Maisemat tällä reitillä ovat upeat. Lopuksi pyöräilemme alas Reykjadalur laaksoon, missä on mahdollista käydä uimassa kuumilla lähteillä. Tämä retki tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan Islannin henkeäsalpaaviin maisemiin. Muista ottaa uimapukusi mukaan!


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
alk. 259 € Kesäkaudella
Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut retket92 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

64 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

88 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 118 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 114 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!