Hot Spring Hunt -patikointiretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 6 tuntia
Lähtöaika: perjantaisin klo 8.00 (1.–30.4.)
ke, pe, su klo 8.00 (1.5.–13.9.)
perjantaisin klo 9.00 (14.9.–31.3.)
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: 2/4, keskitasoa
Ikärajoitus: 10 vuotta
Osallistujien minimimäärä: 2 henkilöä
Retkikoodi: AA-HSH-RVK

Mukava patikointiretki kukistaan, kasvihuoneistaan ja kuumista lähteistä tunnetun pikkukaupungin, Hveragerdin alueella. Vaellamme Reykjadalurin laaksoon kokeilemaan luonnonvaraista kuumaa jokea. Matka joelle on noin kolme kilometriä, ja yhteensä patikointia noin kuusi kilometriä. Matkan varrella näemme kiehuvia, hyöryäviä ja porisevia kuumia lähteitä. Oppaamme kertovat tarinoita Islannin luonnosta ja alueesta.

Tällä rennolla vaelluksella pääset tutustumaan Islannin ainutlaatuiseen luontoon. Vaellettuamme kuumalle joelle, vaihdamme uimapuvut luonnonhelmassa ja pulahdamme sen lämpöön. Jos et halua kastautua kokonaan, on sinulla ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla varvaskylpyä!

Hinta

Hinnasto ajalle 15.9.2019–14.9.2020.

  • Aikuiset alk. 111 €/hlö
  • Lapset (10-15 vuotta) alk. 83 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus. Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä klo 8.00–8.30/9.00-9.30
  • Patikointiretki Reykjadalurissa
  • Mahdollisuus kylpeä kuumassa joessa

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

HUOMAA! Tuo mukanasi uimapuku, pyyhe, lämmin ja vedenpitävä ulkoiluvaatetus, pipo (aurinkoisella kelillä lippis tms.), käsineet sekä suosittelemme hyviä vaelluskengiä, aurinkolaseja sekä vesipulloa. Halutessasi voit ottaa vaellussauvat mukaasi!

Aikaisempi vaelluskokemus ei ole tarpeen!

Vastuuvapautuslauseke: Kaikki seikkailuretkillemme osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Emme ota mitään vastuuta onnettomuuksista, jotka johtuvat asiakkaiden omasta toiminnasta tai käyttäytymisestä. Retkelle osallistujien tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake ennen retkelle osallistumista ymmärtääkseen ulkoilma-aktiviteetteihin liittyvät riskit. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelman sisältöä tai perua retken, jos koemme sääolosuhteiden tai muiden tekijöiden vaarantavan asiakkaidemme turvallisuuden!

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Videot

Vinkkejä ja lisätietoa