Hot Spring Hunt -patikointiretki

Päiväretki Reykjadalurin laaksoon. Tarjolla Reykjavikista tai Hveragerdistä.

 

Mukava patikointiretki kukistaan, kasvihuoneistaan ja kuumista lähteistä tunnetun pikkukaupungin, Hveragerdin alueella. Vaellamme Reykjadalurin laaksoon kokeilemaan luonnonvaraista kuumaa jokea. Matka joelle on noin kolme kilometriä, ja yhteensä patikointia noin kuusi kilometriä. Matkan varrella näemme kiehuvia, hyöryäviä ja porisevia kuumia lähteitä. Oppaamme kertovat tarinoita Islannin luonnosta ja alueesta.

 

Tällä rennolla vaelluksella pääset tutustumaan Islannin ainutlaatuiseen luontoon. Vaellettuamme kuumalle joelle, vaihdamme uimapuvut luonnonhelmassa ja pulahdamme sen lämpöön. Jos et halua kastautua kokonaan, on sinulla ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla varvaskylpyä!


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
alk. 125 € 15.9.2017–14.9.2018
Lapset: 10-16-vuotiaat 67 €
Varaa tästäKuvagalleria

Suositut retket92 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

64 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

88 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 118 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 114 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!