Etusivu » Islanti » Retket » Aktiviteettiretket » Black & Blue -yhdistelmäretki

Black & Blue

Laavaluolaretki Gjábakkahellir-luolassa & snorklausta Silfran hautavajoamassa.

Yhdistelmäseikkailu Thingvellirin kansallispuistossa.Tarjolla päivittäin Reykjavikista ja Thingvellirin kansallispuistosta.

 

Retki alkaa maanalaisella seikkailulla. Tutustumme Thingvellirin kansallispuistossa sijaitsevaan mystiseen laavaluolaan, joka on muodostunut tuhansia vuosia sitten tulivuoren purkauksen yhteydessä. Gjábakkahellir-luola on täydellinen esimerkki islantilaisesta luonnontilassa olevasta laavatunneli-luolasta. Se sijaitseekin yhdellä maailman aktiivisemmalla tuliperäisellä alueelle! Luolaan tutustumisen jälkeen suuntaamme kohti Silfraa.

 

Snorklaus Silfran hautavajoamassa on retkemme toinen seikkailu. Silfran syvä repeämärailo on yksi Islannin varjelluimmista salaisuuksista. Silfra sijaitsee Thingvellirin kansallispuiston sydämessä, maailman ensimmäisen parlamentin perustamispaikalla. Silfraa pidetään yhtenä maailman parhaimmista sukellus- ja snorklauskohteista. Uskomattoman kirkas vesi ja jopa 100 metrin näkyvyys veden alla tekee tästä kohteesta ainutlaatuisen. Kirkkaassa vedessä näet huimia kivimuodostelmia ja kauniita kasveja. Jos olet onnekas, saatat havaita myös kaloja. Vesi railossa on noin 2-3 asteista lähdevettä, mutta laadukkaat kuivapukumme takaavat, että tulet nauttimaan kokemuksesta!

 

Säästä tai muista syistä johtuen retken aktiviteetit saatetaan jonain päivinä tehdä eri järjestyksessä.


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
alk. 192 € 15.9.2017-14.9.2018
Varaa tästä


Kuvagalleria

Suositut retket92 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

64 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

88 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 118 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 114 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!