Golden Circle Safari - yhdistelmä retki

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia Superjeeppi-retkiä ympäri Islantia. Hyppää jeepin kyytiin ja nauti Islannin suosituimmista nähtävyyksistä oppaan johdolla. 

 

Golden Circle eli Kultainen Kierros on Islannin suosituin nähtävyysreitti. Retken aikana vierailet Thingvellirin kansallispuistossa, Geysirin kuumilla lähteillä ja Gullfossin vesiputouksella. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua näihin kuuluisiin nähtävyyksiin superjeeppimme kyydissä! 

 

Aloitamme retkemme suuntaamalla Reykjavikista kohti Thingvellirin kansallispuistoa. Kohde on Islannin ainoa UNESCON maailmanperintökohde. Kansallispuistossa sijaitsee Pohjois-Amerikan ja Euraasian mannerlaattojen repeämäkohdassa, ja on maailman ensimmäisen parlamentin perustamispaikka. On sanomattakin selvää, että kyseessä on todella ainutlaatuinen nähtävyys.

 

Kansallispuistosta jatkamme matkaa kohti Skjaldbreið- tulivuoren takana kulkevia sorateitä sekä Langjökull –jäätikköä. Parin tunnin ajelun jälkeen palaamme takaisin asfaltille ja pysähdymme ihastelemaan massiivista Gullfossin vesiputousta.  Seuraava kohteemme on Geysirin kuumat lähteet, jotka tuskin jättävät ketään kylmäksi. 

 

Tunnin mittainen moottorikelkkailuretki Langjökull-jäätiköllä on unohtumaton kokemus. Langjökull- jäätikkö on Islannin toiseksi suurin jäätikkö, jossa riittää osallistujulle ihmeteltävää. Kauniit maisemat ja hurja vauhti takaavat sen, että retki pysyy muistoissa pidemmänkin ajan. Lisämaksu 55 €, jos haluat mönkijän itsellesi retken ajaksi. 

 


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
alk. 296 € 1.1.–31.12.2018
Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut retketalk. 92 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 83 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 113 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 115 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 114 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!