ET: Tuliperäisen Islannin ihmeet

Islannissa maankuoren alla piilevä valtava voima on muotoillut maata vuosituhansien ajan. Tulivuorten sylkemä laava ja jäätiköiltä syöksynyt vesi ovat veistäneet maahan uskomattomia maisemia. Nykyisin Islanti saa kiittää luontoa lukuisista nähtävyyksistään ja energiastaan, jonka vuoksi maan kuuman veden, sähkön ja lämmön tuotanto on maailman puhtainta. Suomeksi opastetulla ET-lehden lukijamatkalla tutustutaan Islannin tuliperäisiin kohteisiin asiantuntevan oppaan johdolla.

 

Järjestämme matkan aikana lisämaksullisia suomeksi opastettuja retkiä edullisempaan erikoishintaan. Katso hinnat "muuta tietoa" -välilehdeltä!Hinta:   alk. 1190 €
Matkapäivät:   17.–21.10.2018

Varaa tästä   Hinnasto

Kuvagalleria

Suomeksi opastetut retket130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

160 €

Reykjanesin ihmeet ja Sininen laguuni suomeksi opastettuna

Haluatko kokea Reykjanesin niemimaan parhaat palat päivässä? Retkellä tutustumme kupliviin kuumiin lähteisiin, vaikuttaviin laavakenttiin, muuttolintujen kansoittamiin kallioihin, yksinäisiin majakoihin, ja ylitämme Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat toisistaan erottavan sillan! Retkipäivän lopuksi rentoudutaan Sinisellä laguunilla.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!