Monipuolinen aktiiviloma Islantiin: Reykjavík, islanninhevoset ja upeat luonnonnähtävyydet

Vietä unohtumaton viikko Islannissa! Tämä matka yhdistää Reykjavíkin sykkeen, Islannin koskemattoman maaseudun luonnonnähtävyyksineen ja ikimuistoiset mutta helpot islanninhevosvaellukset. Huolella valittu matkaohjelma, pieni ryhmäkoko, sympaattiset islanninhevoset, yksinkertainen maatilamajoitus, rentouttavat uima-altaat ja karu ja hiljainen luonto. Tällä matkalla nähdään ja koetaan aitoa maaseutua, mutta ehdimme tutustua myös Reykjavíkiin!

 

Matkanjohtajana Islannista matkakirjoja kirjoittanut Islannin-tuntija Satu Rämö. Osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa ratsastuskokemusta (jakaudumme tarpeen vaatiessa kahteen tasoryhmään), joten matka sopii myös aloittelijoille.


Hinta:   2090 € €
Matkapäivät:   10.–17.6.2018

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suosituimmat suomeksi opastetut matkatalk. 790

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

2360

Syksyinen hevosvaellus Pohjois-Islantiin

Lähde ratsastamaan Pohjois-Islannin syksyisiin maisemiin! Kahdeksan päivän mittainen hevosvaellus sopii täydellisesti keskitason ratsastajille, jotka haluavat päästä tutustumaan tulen ja jään maan karunkauniiseen luontoon. Matkanjohtajana toimii Islannista matkakirjojakin kirjoittanut Islannin-asiantuntija Satu Rämö. 


Lue lisää »

alk. 890

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »

alk. 1390 €/hlö

Villi erämaa & geysirit

Suomeksi opastetulla erikoismatkalla nähdään muun muassa Kaldidalurin erämaareitti, vesiputouksia, geysireitä ja nautitaan Fontana-kylpylän lämmöstä. Matkan ajankohta: 3.–7.7.2017. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!