Hevoslauman kanssa Pohjois-Islannin erämaissa ja rannikolla

Unelmamatka erähenkisille ja kokeneille islanninhevosfaneille. Huolella valittu matkaohjelma, pieni ryhmäkoko, yksinkertainen makuupussimajoitus, herkullinen kotiruoka, nopeat ja vahvat islanninhevoset ja Pohjois-Islannin upea, vaihteleva luonto. Matkanjohtajana Islannista matkakirjoja kirjoittanut Islannin-tuntija Satu Rämö. Osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Tämä matka on vain kokeneille ratsastajille, sillä ratsastamme joka päivä vähintään 30 kilometriä ja mukanamme kulkee vapaa hevoslauma. Vauhti on kova (ravia, tölttiä ja laukkaa) ja ratsua vaihdetaan useamman kerran päivän aikana.Hinta:   3030 €
Matkapäivät:   4.–12.8.2019

Varaa tästä   Hinnasto

Kuvagalleria

Suosituimmat suomeksi opastetut matkatalk. 859 €

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

1379

Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

740 €/hlö

Pikkujoulut Reykjavikissa 29.11.-2.12.2019 ja 6.-9.12.2019

Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa!


Lue lisää »

alk. 1029

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin, Sininen laguuni ja laavatunneli

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!