alk. 740 €

Pikkujoulut Reykjavikissa 29.11.-2.12.2019 ja 6.-9.12.2019

Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa!


Lue lisää »
alk. 1029 €

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin, Sininen laguuni ja laavatunneli

5 pv, 23.-27.10.2019

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »
alk. 859 €

Reykjavik maanantaista perjantaihin

5 pv, Useita lähtöjä vuonna 2019

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »
alk. 1379 €

Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

7 pv, 8.7. ja 22.7.

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »


alk. 60 €

Suomeksi opastetut päiväretket Reykjavikista

Suomeksi opastetuilla Reykjavikin matkoilla järjestämme retkiä, joilla näet Islannin uskomattomia luontonähtävyyksiä; upeita vesiputouksia, mahtavia jäätiköitä,  silmänkantamattomiin ulottuvia laavakenttiä. Varaa suomeksi opastetut retket viimeistään kahta viikkoa ennen matkaa Saga Matkoista! 


Lue lisää »

Englanniksi opastetut retket Reykjavikista

Todennäköisesti missään muussa maassa ei ole niin monipuolista retkivalikoimaa kuin Islannissa. Bussi- ja lentoretkiä, aktiviteettiretkiä, valaiden ja delfiinien katseluretkiä, ratsastusta, superjeepeillä ajelua… Saga Matkat tarjoaa yli 50 päiväretkeä. Valitse omasi ja koe Islanti!

 

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä: varausmaksu 0 €.

Retkivaraukset ilman matkavarausta: varausmaksu 15 € (veloitetaan kerran).

 


Lue lisää »Islanti-opas

Saga Matkojen Islanti-opas auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen Islannin-matkan. Oppaasta löydät Islannin upeat luonnonnähtävyydet eri alueilla, lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia, shoppailuvinkkejä, kulttuurielämää, suosituimpia ravintoloita ja paljon muuta käytännön tietoa.


Lue lisää »