Näytä hinnasto   Varaa tästä

Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Opastettu ratsastusvaellus Pohjois-Islannin erämaassa


Vain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Lähtöpäivä

Yhteystiedot

 

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi

Ole hyvä ja klikkaa "En ole robotti" suojauskenttää tarjouksen vahvistamiseksi


Hinnasto

Hevos- ja vaellusloma Pohjois-Islantiin 8 pv

 

Hinta: 1890 eur/hlö

 

Hintaan sisältyy: Icelandairin reittilennot Helsingistä Keflavikiin ja takaisin, lentolippuun merkityt verot ja maksut, lentokenttäkuljetukset, suomenkielinen matkanjohtaja, yksinkertainen maatilamajoitus Pohjois-Islannissa, kaikki ateriat (ei 7. pvn illallista), 4 ratsastusvaellusta, 2 vuoristovaellusta, retki islantilaiseen uimahalliin, päiväretki Myvatnin luonnonihmeiden äärelle luksuskylpyläkäynteineen ja vierailu Akureyrin kaupunkiin.

 

Icelandairin lentoaikataulut:

10.6.2017 Helsinki-Keflavik 08.45 - 09.10  

17.6.2017 Keflavik-Helsinki 01.00 - 07.35 

Unelmaloma, joka yhdistää Islannin maaseudun luonnonnähtävyyksineen ja ikimuistoiset islanninhevosvaellukset. Huolella valittu matkaohjelma, pieni ryhmäkoko, sympaattiset islanninhevoset, yksinkertainen maatilamajoitus, rentouttavat uima-altaat ja karu ja hiljainen luonto. Tällä matkalla nähdään ja koetaan aitoa Islanti, kaukana suurista hotelleista ja turistikeskittymistä. Matkanjohtajana Islannista matkakirjoja kirjoittanut Satu Rämö. Osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa ratsastuskokemusta (jakaudumme tarpeen vaatiessa kahteen tasoryhmään).

 

Matkapäivät: 10.-17.6.2017

 

Matkaohjelma1. päivä
Suora Icelandairin lento Helsingistä Keflavikiin 8:45-9:10. Matka (400 km) kohti Grenivíkiä alkaa. Matkan aikana ihailemme Pohjois-Islannin maisemia ja pysähdymme lounaalle. Saavumme ja majoitumme Polar Hestarin maatilalle Grenivíkin sympaattiseen kalastajakylään. Illallinen maatilalla.  

 

2. päivä

Aamiainen maatilalla. Ratsastusvaellus Atlantin rannikolla (5 h), jonka aikana nautimme satulalaukuissa mukanamme tuomat retkieväät. Hyvällä onnella saatamme nähdä merellä valaita! Iltapäivällä teemme retken paikalliseen uimahalliin eli rentoudumme lämpimässä vedessä merimaisemista nauttien. Illallinen maatilalla.

 

3. päivä

Aamiainen maatilalla. Kokopäivävaellus islanninhevosilla rannikkoa pitkin kohti asumattomia seutuja. Matkan varrella nautimme retkieväät ja näemme lampaita, islanninhevosia – ja ehkä valaitakin! Iltapäivällä kakkukahvien jälkeen teemme parin tunnin mittaisen vuoristovaelluksen huikeisiin Eyjafjördurin vuonon maisemiin. Illallinen maatilalla. 

 

4. päivä

Aamiainen maatilalla. Kokopäiväretki Myvatnin upeisiin maisemiin. Teemme vaelluksen vanhan tulivuoren huipulle, kierrämme kuumien lähteiden alueilla, tutustumme pseudokraattereihin ja Dimmuborgirin mystiseen laavapuistoon. Retkilounas ja -kahvit. Päivän päätteeksi rentoudumme Jardbödinin hienossa ulkoilmakylpylässä. Illallinen maatilalla.

 

5. päivä

Aamiainen maatilalla. Ratsastusvaellus (5 h) kauniissa, kesäisessä laaksossa. Retkilounas. Iltapäiväkakkukahvien jälkeen lähdemme käymään Laufáusin kotiseutumuseossa, jossa pääsemme katsomaan, millaista oli islantilainen arki 1600-1800-luvuilla. Illallinen maatilalla. 

 

6. päivä

Aamiainen maatilalla. Nyt otamme islanninhevosilla suunnan kohti vuoristoa. Menemme paikkoihin, joissa ei ole asutusta eikä autoliikennettä. Ainoastaan Trollilaakson rikkumaton rauha. Syömme retkieväät luonnonhelmassa. Tallille palattuamme nautimme kakkukahvit. Illallinen maatilalla. 


7. päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Pohjois-Islannin pääkaupunkia Akureyriä, jossa voi omin päin tutustua kaupunkiin, nauttia sen kahvila- ja museotarjonnasta tai tehdä ostoksia. Nautimme Akureyrissä yhteisen lounaan, jonka jälkeen matkaamme halki upeiden vuoristomaisemien kohti Keflavíkia, jonne saavumme noin kello 22. Matkan aikana pysähdymme maaseuturavintolassa illallisella.

 

8. päivä

Suora reittilento Helsinkiin lähtee klo 1.00. Saapuminen Helsinkiin klo 7.35.

 

Ratsastusvälineiden desinfiointi:


Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

 

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

 

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.