Suomeksi opastetulla matkalla tutustut Reykjavikiin ja sen lähialueisiin vaivattomasti. Asiantunteva oppaamme vie sinut tärkeimmille nähtävyyksille ja kertoo mielenkiintoisimmat yksityiskohdat. 

Suositut suomeksi opastetut matkatalk. 1029 €

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin, Sininen laguuni ja laavatunneli

5 pv, 23.-27.10.2019

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »
alk. 859 €

Reykjavik maanantaista perjantaihin

5 pv, Useita lähtöjä vuonna 2019

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »
alk. 1050 €

Lampaiden erottelumatka Islantiin & Kultainen kolmio

4 pv, 13.-16.9.2019

Lähde kokemaan perinteinen islantilainen lampaiden erottelutapahtuma ja näe Islannin suosituimmat päiväretkikohteet Kultaisen kolmion alueella. Neljän päivän matkan hintaan sisältyvät muun muassa suorat lennot, majoitus sekä suomenkielisen oppaan palvelut.


Lue lisää »
alk. 1379 €

Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

7 pv, 8.7. ja 22.7.

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »
alk. 740 €/hlö

Pikkujoulut Reykjavikissa 29.11.-2.12.2019 ja 6.-9.12.2019

Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa!


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!