Reykjavikin viikonloppumatka

Tutustu Islannin ihastuttavaan pääkaupunkiin viikonloppumatkalla. Reykjavikissa ja sen lähiympäristössä on paljon nähtävää ja tehtävää moneen makuun. Osallistu kansainvälisille retkille tai kierrä kaupunki omatoimisesti. Matkan hintaan sisältyy menopaluu lentokenttäkuljetukset, joilla pääset nopeasti hotellille. Kuljetus on yhteiskuljetus vain Saga Matkojen asiakkaille. Räätälöi matka omaan makuusi sopivaksi asiakaspalvelijoidemme avustuksella.

 

Katso lisätiedot välilehdiltä Hinnasto ja Muuta tietoa.Hinta:   alk. 710 €
Matkapäivät:   2019: 27.9., 11.10. ja 25.10.

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut matkat3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

735

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin omatoimisesti

Tutustu Islannin ihastuttavaan pääkaupunkiin omatoimisella viiden päivän matkalla. Reykjavikissa ja sen lähiympäristössä on paljon nähtävää ja tehtävää moneen makuun. Osallistu kansainvälisille retkille tai kierrä kaupunki omatoimisesti. Räätälöi matka omaan makuusi sopivaksi asiakaspalvelijoidemme avustuksella.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!