Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iätKEX Hostel ★★

Lento + hotelli 3 vrk alk.695 € /hlö 

KEX sijaitsee Reykjavikin ytimessä ja myös meren läheisyydessä. Lyhyen kävelymatkan päässä on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja, mutta jos on tarvetta matkustaa kauemmas, ovat bussiyhteydetkin hotellilta oikein hyvät. Hostellin kanssa samassa vanhassa tehdasrakennuksessa toimii myös The Living Art Museum sekä useita taiteilijoita, tanssijoita ja muotisuunnittelijoita. 

 

Hostelli tarjoaa maittavaa aamiaista, johon kuuluu esimerkiksi paikallisia hilloja ja juustoja tuoreen leivän kanssa sekä herkullista puuroa. Tuoksut ovat kuin entisaikaan, jolloin rakennuksessa toimi keksitehdas. Hotellissa on myös baari ja rennompi ravintola. Ruoassa ja juomissa panostetaan paikallisuuteen ja halutaan hyödyntää erityisesti sesongin parhaita raaka-aineita.

 

Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Lisäksi hostellissa on pyykinpesumahdollisuus, ilmainen langaton Internet, info-tiski, kokoushuone, kaksi keittiötä asiakkaiden käytössä, tallelokerot huoneessa, vartioitu matkatavarasäilytys, oleskelualue, lämmitetty terassi sekä mahdollisuus vuokrata pyöriä. Peroonallisessa hostellissa löytyy myös erilaisempia palveluja. Vintage-tyylisessä parturisalongissa saa hiustenleikkuun tai parranajon vanhanaikaiseen tyyliin. Oleskelualueella on kirjastonurkkaus, jonka teosvalikoima sisältää opaskirjoja, islantilaisia taruja, runoja ja paljon muuta.  

 

KEX Hostellissa on useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Jaettua majoitusta on saatavilla 4, 6, 8, 10 tai 16 hengen dormeissa. Lisäksi löytyy perhehuoneita 4-6 hengelle sekä kahden ja yhden hengen huoneita ja näissä kaikissa on jaettu kylpyhuone. Saatavilla on myös kaksi kahden hengen huonetta omalla kylpyhuoneella.

Varauspyyntö »

Kuvagalleria

Hotelli kartalla

Skulagata 28 Reykjavík
Keskustaan: 0,250 km
Lentökentälle: 45 kmVaraa Islannin matkat online!