Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät
Hotel Cabin ★★★

Hotelli sijaitsee Borgartunsissa, 2 km päässä Reykjavikin keskustasta. Mukavat näkymät lähilahdelle. Hotellissa on baari, ravintola, vastaanotto, kokous/konferenssitila ja parkkimahdollisuus.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 450 €

Valitse »


Hotel Frón ★★★

Hotelli Fron sijaitsee Reykjavikin sydämessä pääostoskadulla Laugavegurilla. Perheystävällisestä hotellista löytyy yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös erityyppisiä huoneistoja.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 472 €

Valitse »


CenterHotel Skjaldbreid ★★★

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kävelyetäisyydellä ravintoloista, kahviloista ja museoista, hyvin tunnetun ostoskatu "Laugavegurin" varrella.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 487 €

Valitse »


CenterHotel Klöpp ★★★

Moderni hotelli Reykjavikin keskustassa, vain korttelin päässä Laugavegur -ostoskadulta. Kävelyetäisyydellä ravintoloita, kahviloita ja museoita.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 487 €

Valitse »


Fosshotel Lind ★★★

Fosshotel Lind on hyvätasoinen kolmen tähden hotelli Reykjavikin keskustan tuntumassa, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Laugavegurin ostoskadusta. 
Matkapaketit
alk. 3 vrk 492 €

Valitse »


Fosshotel Raudara ★★★

Hyvätasoinen kolmen tähden hotelli keskeisellä paikalla Reykjavikissa. Hotellissa on lyhyt kävelymatka Reykjavikin pääostoskadulle Laugavegurille. 
Matkapaketit
alk. 3 vrk 496 €

Valitse »


CenterHotel Plaza ★★★

Hotelli Plaza on yksi Reykjavikin suosituimmista hotelleista, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. Kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista ja museoista.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Hotel Island ★★★

Hotel Island on kolmen tähden hotelli, jossa on tarjolla kylpyläpalveluita hotellin Spa:ssa. Hotelli sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Reykjavik Lights ★★★+

Moderni design-hotelli, jonka sisustuksessa on käytetty inspiraationa islannin muinaista kalenteria. Skandinaviseen tyyliin sisustettu hyvätasoinen hotelli sijaitsee noin 2 kilometrin päässä keskustasta.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 487 €

Valitse »


CenterHotel Arnarhvoll ★★★+

Vuonna 2007 avattu hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä satamaa. Pääostoskadulle on noin 300 metrin kävelymatka. Skandinaavinen hotelli on suosittu majoitusvaihtoehto.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Storm ★★★+

Storm Hotel sijaitsee Reykjavikin liike-elämän keskuksen ja Laugavegurin ostoskadun välissä. Hotellin lähellä on Laugardalurin ulkoilualue, josta löytyy mm. Islannin suurimmat uima-altaat.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Radisson Blu Saga ★★★★

Hyvätasoinen Radisson Blu Saga sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin keskustasta. Hotellista on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 506 €

Valitse »


Skuggi ★★★+

Hotelli Skuggilla on täydellinen sijainti Reykjavikin vanhimmalla kadulla Hverfisgatanilla. Kävelyetäisyydellä pääostoskatu Laugarvegur design-kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 518 €

Valitse »


Midgardur ★★★★

Hotelli sijaitsee Laugavegurilla, Reykjavikin suurimmalla ostoskadulla, jossa kaupunkielämä on vilkkainta. Lähellä on monien kauppojen lisäksi useita kahviloita, ravintoloita ja baareja.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 520 €

Valitse »


Hotel Klettur ★★★+

Hotel Klettur on kaunis hotelli kivenheiton päässä ydinkeskustasta. Hotellin ulkonäkö ja sisustus on saanut inspiraationsa Islannin luonnosta.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 523 €

Valitse »


Fosshotel Reykjavik ★★★★

Fosshotel Reykjavik sijaitsee Höfðatorgilla, kaupungin liike- ja viihde-elämän keskuksessa. Lukuisia ravintoloita, baareja, klubeja ja ostosmahdollisuuksia kävelymatkan päässä.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 586 €

Valitse »


Hotel Centrum ★★★★

Ensiluokkainen hotelli hyvällä paikalla, yhdellä kaupungin vanhimmista kaduista. Hotelli koostuu kolmesta 1700-luvun tyylisestä rakennuksesta. Lähellä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja museoita.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 635 €

Valitse »


CenterHotel Thingholt ★★★★

Persoonallinen ja tyylikäs design-hotelli kaupungin keskustassa, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin pääostoskadusta Laugavegurista. 
Matkapaketit
alk. 3 vrk 662 €

Valitse »


Room with a View ★★★★

Tyylikkäät boutique-huoneistot sijaitsevat hyvällä paikalla Reykjavikissa, Laugavegurin pääostoskadulla. Lähellä ravintoloita ja baareja.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 459 €

Valitse »


Grand Reykjavik ★★★★+

Ensiluokkainen Grand Hotel Reykjavik on yksi Reykjavikin suurimmista hotelleista. Se sijaitsee rauhallisella alueella, noin 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 587 €

Valitse »


Alda Hotel Reykjavik ★★★★+

Tyylikäs neljän tähden hotelli sijaitsee Reykajvikin pääostoskadulla, Laugavegurilla. Hotelli Alda tarjoaa asiakkailleen luksusta modernilla twistillä.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 645 €

Valitse »


Apotek Hotel ★★★★

Neljän tähden boutique-hotelli on tunnettu maamerkki Reykjavikin keskustassa. Vuonna 1917 rakennetussa rakennuksessa toimi aikoinaan apteekki – mistä hotellin nimikin juontuu. 
Matkapaketit
alk. 3 vrk 683 €

Valitse »


Hotel Borg ★★★★+

Luksusta lomaan uusitussa 1930-luvun Art Deco-hotellissa Reykjavikin ydinkeskustassa. Vanhan ajan eleganssia henkivä hotelli sijaitsee Parlamenttiaukion vieressä, Reykjavikin keskustassa.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 716 €

Valitse »


City Hostel ★★

City Hostel sijaitsee geotermisen maauimalan, Reykjavíkin leirintäalueen ja urheilu stadionin lähellä. Reykjavikin keskustaan noin 3 kilometriä. Matkapaketit
alk. 3 vrk 406 €

Valitse »


Downtown Hostel ★★

Palkintoja voittanut, ympäristömerkin omistava moderni, mukava ja lämmin hostelli Reykjavikin ydinkeskustassa. Avulias henkilökunta on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Matkapaketit
alk. 3 vrk 456 €

Valitse »


KEX Hostel ★★

KEX on suosittu ja persoonallinen hostelli erinomaisella paikalla Reykjavikissa. Lyhyen kävelymatkan päässä on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja.Matkapaketit
alk. 3 vrk 695 €

Valitse »