Pikkujoulut Reykjavikissa 7.-10.12.

Reykjavik on maailmankylä, joka inspiroi. Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa! Sininen laguuni, maailmanluokan kalaravintolat, vauhdikas iltaelämä ja tasokas hotellimajoitus takaavat onnistuneen matkan. 

 

Matkan hintaan sisältyy Icelandairin suorat meno-paluulennot, 3 yön majoitukset tasokkaassa keskustahotellissa, aamiaiset, lentokenttäkuljetukset ja suomenkielisen oppaan palvelut tulokuljetuksella sekä uintiretki Sinisellä laguunilla tulolentokenttäkuljetuksen yhteydessä. Varaa pikkujoulumatkasi jo tänään, sillä paikkoja on rajoitetusti! 

Retket

Matkapaketin lisäksi saat kauttamme lisäpalveluita toiveiden mukaan. Valittavanasi on yli 50 erilaista ja -pituista retkeä bussilla, superjeepillä, veneellä, lentäen tai ratsastaen. Opastuskielenä kansainvälisillä retkillä on englanti. Varaa retket matkasi yhteydessä tai lisää varaukseen myöhemmässä vaiheessa!

 

Jos matkapäivistä ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, räätälöi asiakaspalvelumme

sinulle omatoimimatkan toivotuille päiville. Hinta:   alk. 749 €

Varaa online

Kuvagalleria

Suositut retket88 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

64 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!