Akureyrin kaupunkilomat

Omatoimisella Reykjavik-Akureyri -yhdistelmämatkalla näet parhaat palat Reykjavikista ja Pohjois-Islannin pääkaupungista Akureyrista. Molemmissa kaupungeissa järjestetään mielenkiintoisia kansainvälisiä retkiä. Lähtöjä on päivittäin ja voit itse valita mitkä päivät vietät Reykjavikissa ja mitkä Akureyrissä.

 

Matkapakettiehdotuksemme on, että Reykjavikissa vietät 2 yötä ja Akureyrissa 2 yötä. Tarvittaessa voit varata lisäöitä kummassakin kaupungissa. Kaupungista toiseen siirrytään nopeasti lentäen tai reittibussilla nähden upeat maisemat reitin varrella. Voit myös vuokrata auton koko ajalle tai vain toiseen suuntaan. Kysy lisää Saga Matkoista!


Pohjois-Islannin pääkaupunki

Akureyri on hyvin kaunis Islannin kolmanneksi suurin kaupunki. Se on merkittävä

kalastajakaupunki ja viihtyisä tutustumispaikka lomailijalle. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, teattereita ja kauppoja. Akureyrin ympäristössä sijaitsee lumoavan kaunis Mývatn-järvi, jossa on monipuolinen kasvillisuus ja linnusto. Bussimatkan päässä on Euroopan vesivoimaisin vesiputous Dettifoss ja Husavikin kalastajakylä, josta tehdään valasretkiä. Akureyrista on myös mahdollista lähteä lentoretkelle napapiirillä sijaitsevalle Grimseyn saarelle, joka on lintuharrastajien paratiisi. Mahdollisuudet Akureyrissä ovat lähes rajattomat!Hinta:   alk.

Varaa tästä

Kuvagalleria

Akureyrin hotellivaihtoehdot
Hotel Nordurland

Hyvin tunnettu hotelli sijaitsee Akureyrin keskustassa.


Lue lisää »


Hotel Kea

Neljän tähden hotelli upealla sijainnilla Akureyrin keskustassa. Vuodesta 1944 toiminnassa ollut perinteinen hotelli toivottaa vieraat tervetulleeksi yhä samalla eleganssilla.


Lue lisää »


Icelandair Hotel Akureyri

Akureyrin uusin hotelli avattiin kesäkuussa 2011. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!