Lentokenttäkuljetukset Reykjavikiin (FlyBus)

Keflavikin lentoaseman ja Reykjavikin lentoterminaalin välillä liikennöi reittibussi FlyBus aina koneiden saapuessa ja lähtiessä. Keflavikiin saavuttaessa lentokenttäbussit ovat lentoterminaalin edustalla odottamassa. Bussien etuikkunassa olevassa kyltti lukee määränpää. Lentojen saapumisessa saattaa olla pitkiäkin taukoja, joten suosittelemme siirtymistä heti ensimmäiseen Flybussiin.

 

Lentokentältä lähdettäessä bussi ajaa Reykjavikin lentokenttäbussiterminaaliin (BSI), jonka jälkeen asiakkaat jaetaan eri hotelleihin tai bussipysäkeille meneviin busseihin. Asiakkaiden tulee itse huolehtia, että matkatavarat seuraavat mukana. Jos asiakkaita on samassa bussissa vain muutamaan hotelliin/majataloon/bussipysäkille saattaa lentokenttäbussi ajaa asiakkaat suoraan majapaikkoihin.


Paluumatkalla toimitaan samoin. Yleensä pienempi auto noutaa asiakkaat hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä ja BSI-terminaalissa vaihdetaan lentokenttäbusseihin. Bussimatka Keflavikin lentoaseman ja Reykjavikin välillä kestää noin 50 min. 


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
53 €/30 € 15.1.–31.12.2019
Lapset: 12–15 v. 27 € meno-paluu, 15 € yhdensuuntainen
Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut retketalk. 82 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

69 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

92 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 122 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 100 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!