Lost Fjords -vaellusmatka Hornstrandirilla

Kuuden päivän vaellusmatka etäisellä ja mystisellä Hornstrandirin luonnonsuojelualueella. Hornstrandirin maaginen luonnonsuojelualue on edelleen hyvinkin koskematonta aluetta, johon ainoa kulkuväylä kulkee veden kautta veneellä. Vaelluksen aikana pääset ihastelemaan alueen upeita vuonoja, hylättyjä lahtia, henkeäsalpaavaan kauniita kallionjyrkänteitä ja tuhansia ajopuita aina Siperiasta asti.

 

Alueelta löytyy myös Euroopan suurimpia lintu- ja hyljeyhdyskuntia, ja muita arktisia eläimiä: valaita, pyöriäisiä ja naaleja. Hornstrandirin luonnonsuojelualuetta verrataan usein Uuden-Seelannin vuonoalueeseen, mutta vaeltajien onneksi sitä ei kuitenkaan ole vielä massaturismi löytänyt. Vaellus Hornstrandirin luonnonsuojelualueelle on ainutlaatuinen kokemus, joka pysyy mielessä pitkään!

 

Arvioitu matkaohjelma:

Päivä 1. Isafjördur. Venematka Adalvikiin. 

Päivä 2. Adalvik - Fljotavik

Päivä 3. Fljotavik - Hlöduvik

Päivä 4. Hlöduvik - Hornvik

Päivä 5. Hornvik - Hornbjarg - Hornvik

Päivä 6. Hornvik - Veidileysufjördur - Isafjördur. 

 


Kesto: 6 päivää
Matkapäivät: maanantaisin kesäkaudella
Lähdöt: 2019: 23.6., 7.7., 21.7., 4.8., 11.8.
Kieli: englanti
Taso: 3+/5, haastava

Hinta:   alk. 1917 €

Varaa online

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat1143 €/hlö

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!