Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä.

 

Pohjois-Islanti on tunnettu upeista luonnonnähtävyyksistään ja vaihtelevasta maisemastaan. Näe majesteettinen Dettifoss vesiputous, Hvammsheidin vuoristoylänkö ja Asbyrgin kanjoni. Ratsasta Theistareykirin geotermisen alueen halki, jossa on maanjäristysten aiheuttamia halkeamia, monivärisiä vuoria ja mannerlaattojen välinen keskiselänne. Koe Mývatn-järven ainutlaatuinen linnusto ja ympäröivät tulivuoret. Rentoudu Bjarnastaðirin maatilan kuumassa paljussa.

 

Ratsasta mustahiekkaisen aavikon halki aina Laxá-lohijoen yli takaisin Laxárdalur Valleyn farmille. Viimeisenä päivänä käydään Jökulsárgljúfur kansallispuistossa, Dettifoss vesiputouksella ja Asbyrgin kanjonissa. Makuupussimajoitus tilalla (oma makuupussi mukaan), erämajassa ja majatalossa. Lisämaksusta mahdollisuus osallistua valaiden katseluretkelle Húsavíkissa.

 

 

Matkalla ratsastetaan noin 160 km. Ratsastusta viitenä päivänä.


Kesto: 6 päivää, 160 km
Matkapäivät: kesäkaudella
Kieli: Englanti
Taso: kokeneet ratsastajat++

Hinta:   alk. 2159 €/hlö

Varaa tästä   Hinnasto

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat846 €/hlö

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


Lue lisää »

3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!