Thorsmörkin luonnonsuojelualue

Lähde tutustumaan kiehtovaan Thorsmörkin luonnonsuojelualueeseen. Thorsmörkin alue on erittäin suosittu vaelluskohde, ja ratsastus näissä ihmeellisessä maisemissa onkin unohtumaton kokemus.

 

Ratsastamme laavakenttien yli ja Eyjafjallajökullin tulivuoren ohi, joka purkautui vuonna 2010. Ratsastusta on päivässä 4-7 tuntia (20–35 km) ja matkan aikana majoittaudumme kodikkaissa mökeissä, joiden pihapiirissä on sauna, ulkoporeallas ja lämpimät suihkut.

 

Kuvittele rentoutuvasi kuumissa lähteissä Islannin ylängöillä revontulien tanssiessa taivaalla – tällä ratsastusmatkalle se onnistuu!

 

Matkalla ratsastetaan noin 90 km. Ratsastusta kolmena päivänä.


Kesto: 3 päivää, 90 km
Matkapäivät: kesäkaudella
Kieli: Englanti
Taso: hyvä keskitasoinen ratsastaja

Hinta:   alk. 1190 €

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat1143 €/hlö

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


Lue lisää »

3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

492 €/hlö

Iceland Adventure Weekend

Iceland Adventure Weekend on kolmen päivän tekemisen täytteinen aktiviteettipaketti Islannin henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa. Koskenlaskua, Kultaisen kolmio kierros, jääkiipeilyä, valasretki ja Sininen laguuni. 


Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!