Snaefellsnesin magiaa ja mysteerejä

Tämän matkan kohokohtia ovat pitkät nopeasti edettävät vaalea- ja mustahiekkaiset rannat sekä jäätikköpeitteinen tulivuori Snæfellsjökull. Hítardalurin alue on geologinen paratiisi – laajoja laavakenttiä, tuhkapohjaista, pehmeää maastoa ja tuffikivivuoria. Pysähdytään lampaiden kokoamispaikalla. Ylitetään Hítará-joki ja ratsastetaan Islannin kuuluisimman lainsuojattoman Grettirin piileskelyalueella. Ratsastuksen aikana yövytään Stóri-Kálfalækurin tilalla, Laugagerðin koululla ja Hofin tilalla.Lisämaksusta retki romanttisiin kalastajakyliin Arnastapiin ja Hellnariin. Tutustuminen myös Snæfellsnesin luonnonpuistoon ja lintukallioihin.

 

Matkalla ratsastetaan noin 185 km. Ratsastusta kuutena päivänä.


Kesto: 7 päivää, 185 km
Matkapäivät: kesäkaudella
Kieli: englanti
Taso: hyvä keskitason ratsastaja

Hinta:   alk. 2190 €

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

492 €/hlö

Iceland Adventure Weekend

Iceland Adventure Weekend on kolmen päivän tekemisen täytteinen aktiviteettipaketti Islannin henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa. Koskenlaskua, Kultaisen kolmio kierros, jääkiipeilyä, valasretki ja Sininen laguuni. 


Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!