Fire Island Exploration

Lähde tutustumaan tulen ja jään maahan suosituimmalla aktiviteetti- ja seikkailumatkallemme Islannissa! Matka on rakennettu saaren parhaiden aktiviteettien ja nähtävyyksien ympärille siten, että ehdit vielä kaiken tämän lisäksi tutkia paikkoja myös itseksesi.

 

Pääset melomaan kajakkia Pohjois-Islannin vuonoissa, kylpemään luonnon kuumissa lähteissä, todistamaan miten Geysir suihkuttaa kiehuvaa vettä ilmaan 5 minuutin välein, snorklaamaan Silfran kristallinkirkkaassa vedessä Amerikka toisella puolellasi ja Eurooppa toisella...

 

Tämä retki tarjoaa seikkailijoillemme kaiken tämän ja lisää! Varaamalla Fire Island Exploration aktiviteettimatka paketin säästät huomattavasti verrattuna siihen jos varaisit retket erikseen.


Kesto: 5 päivää
Matkapäivät: päivittäin kesäkaudella
Lähdöt: 15.5.–15.9.2018
Kieli: englanti
Taso: 3/5, haastava

Hinta:   alk. 1143 €

Varaa online

Kuvagalleria

Suositut matkat3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!