Reykjavik Spa City

Islantilaiset ovat jo vuosisatoja tienneet, että kylpeminen kuumien lähteiden lämpimissä vesissä ei ole pelkästään rentouttavaa, vaan sillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Pääkaupungissa on kuusi ulkoilmauimalaa ja yksi uimahalli


Lue lisää »

Reykjavik City Card

Reykjavik City Card -matkailijakortilla tutustut kaupunkiin kätevimmin. Kortilla pääset veloituksetta sisään Reykjavikin useisiin museoihin, taidegallerioihin sekä kaikkiin Reykjavikin maauimaloihin.


Lue lisää »

Reykjavikin nähtävyydet

Reykjavik on maailman pohjoisin pääkaupunki. Nimen Reykjavik, savujen lahti, on antanut Islannin ensimmäinen vakituinen asukas Ingólfur Arnarson, joka saagojen mukaan asettui seudulle vuonna 874.


Lue lisää »

Ravintolat ja ruoka

Reykjavikista löytyy laaja valikoima laadukkaita ravintoloita, joissa voit nauttia islantilaisia erikoisuuksia tai kansainvälisen keittiön herkkuja. Islantilainen lammas on korkealaatuista, ja kalat tulevat joko Islannin rannikolta tai joista.


Lue lisää »

Kulttuuri ja museot

Reykjavikin kulttuurielämä on monipuolista, ja tapahtumia järjestetään vuosittain paljon. Myös monet englanninkieliset lehdet, kuten Grapevine, Whats on Reykjavik ja Reykjavik Magazine, esittelevät viikon kohokohtia. Vinkkejä tapahtumista kannattaa tarkistaa osoitteesta www.visitreykjavik.is.


Lue lisää »

Yöelämä

Reykjavik sijaitsee erillään muista Euroopan pääkaupungeista, mutta ei ole missään suhteessa "takapajula" - vähiten, mitä tulee iltaelämään. Kaupungissa on monta huippuluokan yökerhoa, useita diskoja, viihtyisiä tanssi- ja illallisravintoloita, rentoja pubeja, jazz-klubeja sekä rauhallista illanviettoa varten kodikkaita kahviloita.


Lue lisää »

Ostoksilla

Reykjavikin tärkeimmät kauppakadut ovat Austurstræti, Bankastræti, Hafnarstræti, Laugavegur ja Skólavördustígur. Suosituimpia Islannin tuliaisia ovat paikalliset tuotteet, kuten käsityöt ja lämpimät vaatteet. 


Lue lisää »