Electric South Iceland

Electric South Iceland on ympäristöystävällisempi autopakettivaihtoehto. Pääset kiertämään Etelä-Islannin kohokohtia sähköauton kyydissä.

Näet muun muassa Thingvellirin kansallispuiston, Geysirin kuumien lähteiden alueen, Keriðin kraatterijärven ja Dyrhólaey lintukallion.

Ajankohta: 4 päivää, kesäkaudella

alk. 630 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

 • Saapumispäivä

  Reittilennot Helsingistä Keflavikiin, lentokenttäkuljetus ja Reykjavikin majoitus eivät kuulu matkan hintaan. On kuitenkin suositeltavaa yöpyä Reykjavikissa ennen autopakettia. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

 • Päivä 1. Kultainen kolmio

  Vuokra-auto noudetaan Reykjavikista. Autopaketti alkaa Islannin tunnetuimmilla luontonähtävyyksillä. Kultaisen kolmion kierroksella näet Gullfossin vesiputouksen, Geysirin kuumien lähteiden alueen ja Unescon suojeleman Thingvellirin kansallispuiston. Kierroksen jälkeen on aikaa vierailla myös Keriðin kraatterijärvellä ja historiallisessa Skálholtin kylässä.

  Yöpyminen Geysirin/Gullfossin alueella.

 • Päivä 2. Etelä-Islanti

  Tutustu eteläisen Islannin vehreisiin viljelysmaihin, lähde patikkaretkelle, lounasta kasvihuoneravintolassa ja ihmettele Laugarvatnin ja Flúðirin alueen kuumia lähteitä. Lava Center -keskuksessa kuulet kaiken saaren vulkaanisesta maaperästä ja tulivuorista.

  Yöpyminen Fljótshlíðin alueella.

 • Päivä 3. Etelärannikko

  Matkan jatkuessa pitkin Islannin etelärannikkoa, kohtaat maalauksellisia vesiputouksia, vulkaanisia mustia hiekkarantoja ja majesteettisia jäätiköitä. Pääset kurkistamaan Seljalandsfoss vesiputouksen taakse, tutustumaan Skógarin ulkoilmamuseoon, pistäytymään Víkin viehättävässä rannikkokylässä ja bongailemaan lunneja Dyrhólaeyn lintukalliolle.

  Yöpyminen Fljótshlíðin alueella.

 • Päivä 4. Reykjavik

  Ennen Reykjavikiin saapumista voit halutessasi kiertää Reykjanesin niemimaan kautta. Reykjanes on ainoa paikka maailmassa, missä voit nähdä Atlantin keskiselänteen merenpinnan yläpuolella. Viimeisen päivän voit viettää Reykjavikissa haluamallasi tavalla. Minimetropolista löytyy paljon ravintoloita, museoita ja kauppoja, joihin tutustua.

  Yöpyminen Reykjavikissa.

Hinnasto

Electric South Iceland 1.5.–20.6.2022 & 26.8.–30.9.2022
4 yötä/auto 4 vrkHinnat €/hlö
Autoluokka2 aikuista/auto3 aikuista/auto4 aikuista/auto
Nissan Leaf tai vastaava825730680

 

Electric South Iceland 21.6.–25.8.2022
4 yötä/auto 4 vrkHinnat €/hlö
Autoluokka2 aikuista/auto3 aikuista/auto4 aikuista/auto
Nissan Leaf tai vastaava960825755

 

Hinnat sitoumuksetta. Varausmaksu 15 € ei sisälly hintoihin.

Hintaan sisältyy:

 • 3 yön majoitus maaseudulla aamiaisineen
 • 1 yön majoitus Reykjavikissa ekosertifioidussa hotellissa aamiaisineen
 • sähköauton vuokraus 4 vrk sisältäen rajoittamattomat ajokilometrit
 • auton maksuton lataaminen
 • meno-paluu lentokenttäkuljetus
 • Basic-vakuutuspaketti (CDW-, PAI- ja THW-vakuutukset)
 • tablettitietokone Driver Guide -sovelluksella (sisältää englanninkielisen reittiehdotuksen, GPS-navigaattorin, sääennusteet yms.)
 • maksuton WiFi-yhteys tabletin hotspotin kautta
 • 24 h hätäpuhelinlinja
 • verot ja palvelumaksut

Majoitus on maataloissa, majataloissa tai maaseutuhotelleissa. Viimeisen yön majoitus hotellissa Reykjavikissa.

Lapsihinta:

 • Alle 2-vuotiaat lapset kuluitta 2 aikuisen kanssa ilman vuodetta
 • 2-11 v. lisävuoteessa 2 aikuisen kanssa samassa huoneessa 185 €/hlö
 • 2-11 v. omassa huoneessa maksavat täyden aikuisen hinnan
 • 12-vuotiaasta alkaen täysi aikuisen hinta

Lisämaksut:

 • 1 hengen huonelisä 350 €/hlö
 • lisäkuljettaja 25 €/vuokraus
 • auton lisävakuutuspaketit
 • lennot ja lisähotelliyöt Reykjavikissa
 • menopaluu-lentokenttäkuljetus 48 €/hlö

Vakuutuspaketit

Basic-paketti: CDW (Collission Damage Waiver), PAI (Personal Accident Insurance) ja THW (Theft Waiver). Basic-vakuutuspaketti sisältyy kaikkiin autopaketteihin.
Medium-paketti: Basic-paketin vakuutusten lisäksi SCDW (Super Collission Damage Waiver) ja GP (Gravel Protection). 16 €/vrk (autoluokat Z, A, B, N, C, S, D), 26 €/vrk (muut autoluokat)
Premium-paketti: Basic- ja Medium-pakettien vakuutusten lisäksi SADW (Sand & Ash Damage Waiver) sekä ZERO EXCESS (Zero Excess Cover) omavastuun poisto. 30 €/vrk (autoluokat Z, A, B, N, C, S, D), 44 €/vrk (muut autoluokat)

Lisätietoa

Varaukset

Islannin autopakettivaraukset on hyvä tehdä viimeistään kuukautta ennen lähtöä.

Aikaisempi saapuminen

Voit saapua Reykjavikiin ennen autopaketin alkamista, ja viipyä haluamasi määrän öitä ennen ja/tai jälkeen paketin lisämaksusta. Pyydä tarjous hotelliöistä asiakaspalvelustamme.

Maatilamajoitus

Majoituspaikkojen tarjonta vaihtelee pienistä neljän huoneen maataloista 150 vieraan maaseutuhotelleihin. Osa on remontoitu majoituskäyttöön perinteisistä maatilarakennuksista sekä entisistä kouluista ja väestökeskuksista, kun taas osa on rakennettu varta vasten majoituspaikoiksi. Majoituksia on tarjolla useissa eri kategorioissa erilaisia tarpeita varten.

Löydät interaktiivisen kartan kaikista saatavilla olevista majoituspaikoista täältä.

Majoitustyypit

Maaseutuhotellit
Hotelleissa on muita majoituskategorioita enemmän palveluita. Kaikissa huoneissa on oma hyvin varusteltu kylpyhuone. Hotelleista löytyy baari/ravintola, joka tarjoilee buffetruokaa ja/tai annoksia á la carte menulta vain kesäisin tai vuoden ympäri hotellista riippuen.

Bed & Breakfast -majoitus
B&B-tyylisissä majataloissa huoneet saattavat sijaita samassa rakennuksessa kuin isäntäväen, mutta erillään heidän kodistaan. Huoneissa on joko oma kylpyhuone tai muiden huoneiden kanssa jaetut kylpyhuonetilat. Aamiaisen lisäksi osa majataloista tarjoaa muita aterioita lisämaksusta.

Mökit ja asunnot
Mökeissä/asunnoissa on ruoanlaittovälineet ja astiat ruoanlaittoa varten. Vuodevaatteet kuuluvat autopakettien hintaan.

Huonekategoriat

Varatessasi autopakettia, valitset joko budget- tai comfort-majoituksen. Huomattavin ero huonekategorioiden välillä on se, että comfort-huoneissa on aina oma kylpyhuone. Budget-huoneissa suihku ja wc löytyvät käytävältä, ja ne jaetaan muiden vieraiden kanssa.

Lento + hotelli -paketti Reykjavikissa

Autopakettien hintoihin ei sisälly lentoja Islantiin eikä majoitusta Reykjavikissa (jollei sitä ole erikseen mainittu). Jos suunnittelet majoittuvasi Reykjavikissa, yhdistä autopakettiin Saga Matkojen lento + hotelli -paketti, johon sisältyy majoitus Reykjavikissa haluamillesi päiville. Jos haluat varata yhden yön majoituspaketin tai pelkän lennon, kysy hintaa asiakaspalvelustamme.

Vinkkejä ja lisätietoa