MS Fram-oleskelu laivalla

Viihtyisä MS Fram-alus on suunniteltu ja sisustettu syrjäisten vesien purjehduksia silmälläpitäen. Nauti laivan monista palveluista sen kuljettaessa meitä kohti luontoa ja villieläimiä. Skandinavia ja Grönlanti ovat olleet inspiraation lähteinä laivan arkkitehtuuria ja sisustusta suunniteltaessa. Alus on kelluva galleria täynnä norjalaisten ja grönlantilaisten taiteilijoiden taideteoksia. Erityisen ylpeitä olemme Fram-näyttelystämme, jossa on esineitä Fridtjof Nansenin alkuperäisestä laivasta.

 

Näköalasalonki

Näköalasalonkimme Qilak tarkoittaa grönlannin kielellä taivasta, ja salongissa todellakin on vain taivas rajana. Avarassa tilassa on suuria näköalaikkunoita, mukavia istuinryhmiä ja kiikarit ohi lipuvien maisemien yksityiskohtien tarkkailuun. Qilakissa on myös baari ja kirjasto.

 

Baari

Näköalasalongin baarin suunnittelua on inspiroinut inuiittien keihäänkärki. Baarimikkomme tarjoilevat sinulle haluamasi juomat,ja voit nauttia niistä baarin mukavilla tuoleilla ihaillen samalla upeita maisemia.

 

Kirjasto

Näköalasalongissa sijaitsevasta pienestä kirjastosta voit eri aiheita käsittelevien kirjojen lisäksi lainata myös lauta- ja palapelejä.

 

Virkistysalue, kuntosali, porealtaat ja sauna

Kannelta 7 löydät kuntoilualueemme, joka tarjoaa käyttöösi hyvinvarustellun ja modernin kuntosalin, viihtyisän saunan ja ulkoilmaporealtaan. Kuntosalimme näköalaikkunoista avautuva fantastinen näkymä merelle tuo kuntoiluun ihan uuden ulottuvuuden. Rentoutuminen lämpimässä porealtaassa, keskiyön auringon paistaessa ja jäävuorten lipuessa hiljalleen aluksemme ohi, on taatusti unohtumaton kokemus!

 

Ravintola

Ravintolamme Imaq tarkoittaa grönlannin kielellä valtamerta. Ravintolassa on monta eri tasoa ja hienot näköalat kaikista pöydistä. Laivan perällä sijaitsevassa ravintolassa on terassi, jossa voit käydä välillä valokuvaamassa maisemia tai vaan hengittämässä raikasta meri-ilmaa.

 

Myymälä

Laivan myymälän valikoimissa on lämpimiä vaatteita, perinteisiä matkamuistoja, paikallisia laadukkaita käsitöitä sekä postikortteja ja monenlaisia MS Fram-tuotteita. Lisäksi valikoimista löytyy myös saippuoita, hammastahnaa ja muita hygieniatuotteita.

 

Informaatio ja palvelut

Kannella 4 on yhdistetty vastaanotto- ja retkitiskimme, jossa mukava henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi. Kannelta 4 löydät myös Internet-kahvilan, langattomalla verkkoyhteydellä varustetun aulan ja luentosalit.

 

Ulkokannet

MS Fram-aluksen ulkoalueet ovat tilavat. Voit nauttia näkymästä laivan etuosassa suurella keula-alueella. Laivan sivuilla sijaitsevia rappusia pitkin pääset kannen 7 takaosassa olevalle aurinkokannelle, jossa on tuoleja niihin hetkiin, jolloin haluat viettää hetken hiljaisuudessa viltti jaloillasi ja kuuma juoma kädessäsi katsellen horisonttiin.