Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iätJyrkkäseinäisillä niityillä vaeltavat kymmenet tuhannet lampaat ja vuorilta alas solisevat purot ovat ensimmäisiä näkyjä, jotka matkailija kohtaa Färsaarilla. Puita ei saarilla juuri ole, mutta ruoho vihertää lähes läpi vuoden. Golf-virran ansiosta talvet ovat leutoja, mutta kesätkin ovat viileitä (keskilämpötila n. +10°C). Vajaa 50 000 asukkaan saarilla harrastetaan paljon musiikkia, tanssia ja käsitöitä. Vuosittain G!-musiikkifestivaali kokoaa Gøtan kylään paikallisbändien lisäksi kansainvälisiä nousevia artisteja. 

Suositut matkapaketit Färsaarillealk. 989 €

The Classic Circle

8 pv, Ympäri vuoden

The Classis Circle -autopaketti sopii autolijoille, jotka haluavat nähdä Färsaarten parhaat palat; luontoihmeet ja ihastuttavimman pikkukylät – tietenkin itselle parhaiten sopivassa aikataulussa!


Lue lisää »
alk. 777 €

Self Drive Adventures

6 pv, 15.5.-1.9.

Lähde omatoimiselle autopakettimatkalle tutustumaan aitoon ja lähes koskemattomaan saaristoon, jolla on rikas kulttuuri, upeat vihreät maisemat ja hyvin säilynyt luonto!


Lue lisää »
alk. 1171 €

Färsaaret tutuksi

8 pv, torstaisin kesä-elokuu

Tutustu Färsaarien upeaan luontoon ja mielenkiintoisiin pikkukyliin paikallisen oppaan johdolla. Pääset näkemään färsaarelaista elämää läheltä, ja kokemaan saaret autenttisimmillaan. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!