Singaporen GP (omatoimimatka)

12.–19.9.2018  1299€  VARAA »

Singapore Circuit on vastapäivään ajettava katurata, joka sijaitsee Marina Bayn kaupunginosassa satama-alueella, lähellä kaupungin keskustaa. Katuradalla ajettava Singaporen GP tuli MM-sarjan ohjelmaan kaudella 2008, ja sen on suunnitellut F1-sarjan hoviarkkitehti Hermann Tilke. Radalla ajettava Grand Prix on historian ensimmäinen keinovalaistuksessa ajettava F1-osakilpailu.

 

Singaporen GP:tä pidetään haastavampana kuin Monacoa, sillä alhaisesta keskinopeudesta johtuen kisa venähtää usein lähes kahden tunnin mittaisiksi. GP onkin yksi kauden pisimmistä. Radalla on yhteensä 24 mutkaa sekä muun muassa kaksi siltaa.

 

Rata on valaistu niin tehokkaasti, että näkyvyys vastaa olosuhteita päivänvalossa. Kilpailu alkaa aina iltakahdeksalta paikallista aikaa. Lähtösuoralla on mittaa noin 500 metriä ja vauhtia suoran päässä hieman alle 300 km/h. Parhaana ohituspaikkaa pidetään Raffles Boulevardin päätä.

 

Omatoimiseen pakettimatkaan sisältyy Finnairin suorat lennot ja viiden yön majoitus Singaporen keskustassa. Myymme myös kisalippuja. 


Singapore Street Circuit ratakartta

Sijainti: Keskustassa Marina Bayn kaupunginosassa
Pituus: 5,065 km
Kierroksia: 61 = 308,965 km
Rataennätys: 1.48,574 (Sebastian Vettel, Red Bull-Renault, 2013)
Edellisen kauden voittaja: Sebastian Vettel, Ferrari

Hinta:
1299 €/hlö


Kuvagalleria