Lähde tutustumaan mahtavan jäätikön peittämään Grönlantiin, terävähuippuisten vuorten ympäröimään jääkarhujen valtakuntaan Huippuvuorille tai Etelämantereen arktiseen paratiisiin! Maailman suurimmalla saarella Grönlannissa tutustut mahtavan jäätikön lisäksi myös sen alkuperäisasukkaisiin inuiiteihin. Huippuvuorten alkuperäisasukkaita ovat sen sijaan jääkarjut, mursut ja hylkeet. Matkailijat ovatkin näin arktisessa matkakohteessa vielä suhteellisen harvinainen näky. Tätä lähemmäs Pohjoisnapaa ei ole helppo päästä!

 

Etelämantereelle ei ole vielä moni matkailija eksynyt. Hurtigrutenin risteilyllä pääset kokemaan Valkoisen mantereen, sen helmenhohtoiset jäätiköt ja massiiviset jäävuoret sekä tutustumaan Etelämantereen asukkaisiin: pingviineihin, merinorsuihin, mursuihin, valaisiin ja monenlaisiin lintuihin!aa
 

Suositut arktiset matkatalk. 1565 €

Huippuvuorten talvisafari

Lähde kolmen päivän moottorikelkkamatkalle Huippuvuorten upeisiin maisemiin. Viiletä valkoisena hohtavien jäätiköiden läpi ja ihastu itärannikon ihmeellisiin jäävuoriin. Hyvällä tuurilla saatat nähdä myös jääkarhuja!


Lue lisää »
alk. 1370 €

Huippuvuorten koiravaljakkosafari

Koe aito arktinen elämys tällä kolmen päivän matkalla! Nauti Huippuvuorten upeista maisemista koirantassujen äänten kantautuessa korviisi ja kelkan luistaessa pehmeästi lumella!


Lue lisää »