Ryhmät
Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Tarjoukset

Etusivu » Viro » Pärnu » Vihreä talo x

Vihreä talo

Varaa matka tai tarkista paikkatilanne klikkaamalla hintaa!
Hinnaston näyttäminen ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen tai soita asiakaspalveluumme 020 155 6650
Hinnasto Varaa online Kartta

Ei tarjouksia tällä hetkellä

Perinteinen terveyskylpylä

  • Hyvä sijainti lähellä rantaa
  • Yhdistetty käytävällä Valkoiseen taloon
  • Puistotalon uinti- ja saunakeskuksen käyttö sisältyy klo 10-17

 

Lomavaihtoehdot

Vihreän talon yhteydessä oleva Valkoinen talo suljetaan remontin vuoksi 27.7.2014. Samalla suljemme myynnin Vihreään taloon, joka myös menee remonttiin myöhemmin syksyllä. Molemmat talot avataan uudelleen kesän 2015 alussa.

Suosittu Vihreä talo

Rantapuiston tuntumassa sijaitseva Estonia-kylpylöistä uusin, Vihreä talo, edustaa virolaisen arkkitehtuurin uutta suuntaa moderneine tilaratkaisuineen. Vihreä talo yhdistyy lasikäytävällä viereiseen Valkoiseen taloon ja monet palveluista ovat yhteisiä kummallekin talolle.

 

Palvelut kahdessa talossa

Vihreässä talossa työskentelevät lääkärit ja päivystävä sairaanhoitaja. Siellä ovat myös syvälämpöhoito- ja vesihoitohuoneet, suolahoitohuone, kampaamo sekä kasvo-, käsi- ja jalkahoitajien työtilat. Muut hoidot, vesivoimistelu, sauna ja uima-allas, solarium sekä terveyskapseli ovat Valkoisen talon puolella. Molempien talojen asiakkaat ruokailevat Vihreän talon valoisassa ruokala-ravintolassa, jossa järjestetään myös ohjelmailtoja ja tansseja.

 

Upea uinti- ja saunakeskus Puistotalossa

Puistotalon uinti- ja saunakeskus on viihtyisä keidas, jonka kolmessa kerroksessa on mm. pitkä ja valoisa uima-allas, kuuma japanilainen allas, kaksi poreallasta, turvallinen lasten allas, hierovat suihkut, kolme  höyrysaunaa, sähkö- ja suolasauna. Kylpylä- ja virkistysloman Vihreään taloon ostaneille sisältyy Puistotalon uinti- ja saunakeskuksen* käyttö klo 10.00-17.00. Puistotaloon on matkaa noin 300 metriä.

*Puistotalon uinti- ja saunakeskus on huoltotöiden vuoksi suljettu joka kuukauden kolmas tiistai. Huoltopäivinä käytössä Valkoisen talon aamusauna ja uinti klo 6.30-8.00 sekä allasosasto klo 10-17.

 

Terveyden ylläpitoon

Kylpylähoitojen tarkoitus on pitää terveyttä yllä ja ehkäistä ennalta sairauksia. Vihreässä ja Valkoisessa talossa annetaan ennaltaehkäiseviä hoitoja mm. selkävaivoihin, luu- ja nivelsairauksiin, ääreishermoston ja hengityselinten sairauksiin sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin. Vihreän ja Valkoisen talon asiakkaat voivat tarvittaessa saada myös kylmähoitoa, joka auttaa mm. reuma- ja nivelsairauksiin. Kylmähoitoa annetaan Puistotalossa, noin 300 m Vihreästä talosta.

 

Puistotalon kylmähoitohuoneessa annetaan hoitoja vain seuraavina viikkoina vuonna 2013:

28.01.-10.02., 25.03.-07.04., 27.05.-09.06., 29.07.-11.08., 23.09.-06.10.

 

Suosittelemme varaamaan lisämaksulliset ja valinnaiset hoidot etukäteen suoraan kylpylästä.

Sähköposti: ravi@spaestonia.ee

 


Lisähoitojen varaukset

Voit täydentää olemassa olevaa kylpylämatka -varaustasi varaamalla lisähoitoja. Lisähoitovaihtoehdot ovat esillä kylpylöiden omilla sivuilla.

Vihreä talo

Hoidon nimi

Varauksen nr: *Jos olet jo varannut matkan Saga Matkoilta
Etunimi:
Sukunimi:
Puhelin nro:
Email:
Viesti:
*Hoidot varataan ilmoitetun henkilön nimiin, mikäli varaatte hoitoja useammalle hengelle, ilmoittakaa tuolloin hoitopaketteja varanneiden henkilöiden nimet ja hoidot viestikentässä.

Vihreä talo ***+ kylpyläSijainti: Noin 1 km keskustaan ja 300 m uimarannalle. Palvelut: Vihreässä talossa baari, seurustelutilat, kokoushuone, silityshuone, kauneussalonki, 2 hissiä. Valkoisessa talossa uima-allas, poreallas, lisämaksullinen Kuolleenmeren allas, löyly- ja höyrysauna, apteekki, voimisteluhuone, seurustelutilat, biljardi, 2 hissiä.

Hintaan sis. Puistotalon (etäisyys 300 m) sauna- ja allasosaston käyttö klo 10-17 (3h/pv, ei hotellilomilla), aamusauna ja -uinti Valkoisessa talossa 6.30-8.00 ja Puistotalossa 6.30-10.00. Lasitettu yhdyskäytävä Vihreästä talosta Valkoiseen taloon, hissit käytävien yhteydessä. Hoitoja annetaan molemmissa taloissa. Tallelokerot Vihreän talon vastaanotossa, mahdollisuus vuokrata kylpytakkeja ja hiustenkuivaajia. Langaton internet koko Vihreässä talossa ja Valkoisen talon 1. ja 2. kerroksissa. Aamiaisbuffet 7-10, lounasbuffet 12-14, päivällisbuffet 17-19, ruokailut Vihreässä talossa.

1 lisävuode/huone.

Huoneet

58 huonetta. Suihku, wc, puhelin, tv, laminaattilattia. Erilliset vuoteet/parivuode, ilmastointi, useimmissa huoneissa parveke/ranskalainen parveke/yhteisterassi (ei 1h huoneissa). Huonekoko vaihtelee. Invahuoneita tilauksesta. Kaikki huoneet ovat savuttomia.


Suurenna kuvia klikkaamalla.

Kuvagalleria

Suurenna kuvia klikkaamalla.

Perustiedot ja kartta

Puhelin: +372 44 76905
Osoite: Tammsaare 4 A, Pärnu
Kerrokset: 4
Hissit: 2
Rakennettu: 2002