Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Viron kylpylät

Saga Matkojen ryhmämatkat Viroon.

Kalev Spa

Tallinnan keskustassa

Kalevin suklaatehtaan maistuvat herkut, urheiluseura Kalev ja Kalevipoeg-taru eli “Viron Kalevala” tunnetaan Suomessakin. Kalev Spalla on erinomainen sijainti Tallinnan keskustassa, vanhan kaupungin kupeessa, lähellä kaikkia palveluita. Kalev Spassa on monipuolinen vesikeskus.

Pirita Spa

Monipuolinen Pirita SPA

Olympiahistoriaan liittyvä Viron suurin kylpylähotelli Pirita SPA tarjoaa laajan valikoiman terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja ja -paketteja. Hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, kauniilla merenrannalla Pirita-joen suulla. Pirita SPA soveltuu niin kylpylä- kuin hotellilomaankin.

Viimsi Spa

Lupa nauttia

Viimsi SPA on korkeatasoinen kylpylä Tallinnan tuntumassa. Kylpylän perusajatus on hoitaa terveyttä monipuolisesti. Ennaltaehkäisevät kylpylähoidot, liikunta, terveellinen ruoka ja viihtyisät puitteet ovat siinä perustekijöitä. Lisämausteen tuovat ylelliset hemmottelu- ja kauneushoidot. 

Meriton Tallinn

Hemmottelua arjen keskelle

Wellness-osaston suurella 160 m2 altaalla virkistyt hierovissa ”putouksissa”, Relax-altaalla hierovilla sängyillä, kontrasti-altaalla saat ”jalkapohjahierontaa” vuorotellen kylmää ja kuumaa vettä. Pistäydy nauttimaan Café Mademoisellen omia uunituoreita leivonnaisia tai ravintoloiden herkkuja.


Tallink Spa

Uuden ajan Spa-hotelli

Tallink Spa & Conference -hotellissa hehkuvat rohkeat värit, kiiltävä lasi ja teräs. Uuden ajan Spa-hotelli on suunniteltu aikuiseen makuun, asiakkaille, jotka haluavat kaupunkilomallaan rentoutua ja nauttia hemmotteluhoidoista.

Laulasmaa

Kylpylä meren rannalla

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla meren rannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta. Laulasmaalla yhdistyvät kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli monine mahdollisuuksineen.

 

 

Tervise Paradiis

Moderni Tervise Paradiis

Suosittu ja laadukas Tervise Paradiis on kaikenikäisten mieleen. Tarjolla on sekä hemmotteluhoitoja että perinteisiä kylpylähoitoja. Kylpylähotellin palveluita täydentävät monet aktiviteetit kuntosalista keilailuun sekä laaja, kaksikerroksinen vesipuisto.

Estonia Medical Spa & Hotel

Puistotalosta Estonia Medical Spa & Hotel

Estonia Medican Spa & Hotelin avainsanoja ovat vuosikymmenien kokemus, ammattitaito ja inhimillisyys. Pelkistetty Estonia sopii niille, jotka haluavat perinteisen terveyskylpylän hoitoja ja palveluja.

Tervis Kolmostalo

Tervis - suurin ja tunnetuin

Yli 45 vuoden ajan ammattimaista, henkilökohtaiseen lääkärikonsultaatioon perustuvaa kylpylähoitoa tarjonnut Tervis kylpylähotelli on Viron suurin kylpylä. Terviksessä voi teettää erilaisia terveydentilan tutkimuksia, mm. laboratoriokokeita. Tarjolla on yli 50 kylpylä- ja rentoutushoitoa sekä tutkimusta. 

Tervis Ykkös- ja Kakkostalo

Terviksen palvelukokonaisuus

Kylpylä Tervis koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellissa on 494 vuodepaikkaa. Kaikin mukavuuksin varustelluista hotellihuoneista avautuvat maalaukselliset näkymät. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja. 

Viiking Spa

Viihdy Viikingissä

Viiking on vakiinnuttanut asemansa Pärnun terveyskylpylöiden joukossa. Laajennusten ja uudistusten myötä palveluiden määrä on kasvanut jatkuvasti. Apteekista ja optikkoliikkeestä kauneushoitoihin – kaikkea löytyy. Joinakin iltoina viikossa Viiking viihdyttää asiakkaitaan myös tanssi- ja ohjelmailloin.

Wasa

Rantapuiston rauhassa

Wasan palvelut eivät ole yhtä monipuoliset kuin suuremmissa kylpylöissä, mutta jos arvostat pienen terveyskylpylän viihtyisyyttä ja kodikkuutta, etkä kaipaa uima-allasta, kokeile Wasaa. 

Emmi

Perhehotelli Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella Riiakadun varrella suurten kauppakeskusten lähellä.

Strand

Tasokas hotelli kylpyläpalveluilla. Hotellia ja huoneita on uusittu säännöllisesti, viimeksi vuonna 2011.

Hotelli Pärnu

Hotell Pärnu on kaupungin tunnetuin ja perinteikkäin hotelli kaupungin keskustassa. Erinomainen sijainti ydinkeskustassa, ostos- ja kävelykadun - Ryytli-kadun - varrella.

 

Hedon SPA & Hotel

Mudaravilan uusi aika

Kesäkuussa 2014 avatussa Hedon SPA & Hotellissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla arvokkaat perinteet ja nykyajan mahdollisuudet. Ylellinen kylpylä, 4 tähden majoituspalvelut ja auringonlasku Viron kesäpääkaupungin rantaviivalla – tästä kaikesta voidaan nyt nauttia vuoden ympäri.

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Spa Hotels avasi Pärnussa kesällä 2015 uuden ilmeen ja konseptin saaneen neljän tähden kylpylähotellin: ESTONIA Resort Hotel & Span. Hotelli sijoittuu entisen Vihreän ja Valkoisen talon tilalle. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. 

 

Hyvänolon keskus

Uuden kylpylähotellin hoito-ohjelma on yhtä värikäs ja monipuolinen kuin Viron viime vuosisatojen historia. Inspiraatiota on saatu sekä Viron luonnosta että muinaisilta luontaishoitajilta, jotka ovat aikojen alusta täydentäneet virolaisten kansanviisauksia ja perinteitä. Lisämaustetta tuovat intialaisesta kylpyläkulttuurista peräisin olevat hoitomenetelmät.

 

Sauna- ja allasosastolla ovat perinteiset löylysaunat, savusauna (sähkökiuas), höyrysauna, suolasauna, kuiva sauna, aromisauna, iso allas eri alueineen (ei lastenallasta) sekä lämmitetyt kivipenkit ja ulkoterassi, jossa kaksi poreallasta. Allasosastolta löytyy myös Kuolleenmeren allas (lisämaksusta) ja baari. Lisämaksusta myös perinteiset saunarituaalit ja „saunahaltia“ vihtasaunassa sekä yrttikylvyt ja 12-hengen katajasauna yksityiskäyttöön. 

..

Laine Spa

Kun arvostat kunnon kylpylälomaa...

Pienen sisälahden äärelle rakennettu Laine sijaitsee kävelymatkan päässä Haapsalun vanhasta keskustasta. Vaikka Laineessa on tehty paljon uudistuksia, kylpylälomien sisältöä ei ole muutettu. Laineessa keskitytään asiakkaiden arvostamiin perinteisiin kylpylähoitohin. 

Fra Mare

Virkisty merellisissä Thalasso-hoidoissa

Jo muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset tunsivat meriveteen, merimutaan ja meri-ilmaan perustuvien Thalasso-hoitojen virkistävät ja terveyttä edistävät vaikutukset. Merenrannan mäntymetsä, meri-ilma ja merimuta ovat Fra Maren paikallisia ”luonnonvaroja”. 

Grand Rose

Tunnelmaa ja yksityiskohtia

Vuonna 2006 valmistunut Grand Rose Spa on uusin Saarenmaan kylpylöistä. Grand Rose Span sisustus ja ratkaisut poikkeavat muista kylpylöistä. Jos viihdyt romanttisen tunnelmallisessa ympäristössä, haluat rentoutua ja nauttia hemmotteluhoidoista, kokeile Grand Rosea.

Aqva Hotel & Spa

Virkistävä Aqva Spa

Vuonna 2008 avattu Aqva Hotel & Spa yllättää iloisesti modernilla sisustuksellaan ja korkeatasoisilla palveluillaan. Laaja vesipuisto kuntoilu altaineen on viihtyisä. Altailla ja monipuolisissa saunoissa vierähtää tunti jos toinenkin.

Toila Spa

Terveyttä ja hyvinvointia

Toila on tunnettu suuresta hoito-osastostaan ja monipuolisista kylpylähoidoistaan, joita viime vuosina on täydennetty erikoishieronnoin, vartalo- yms. wellness-hoidoin.

Noorus Spa

Moderni-ilmeinen 114 huoneen Noorus SPA Hotel sijaitsee Narva-Jõesuun kauniilla hiekkarannalla. Se on lomakohde niille, jotka haluavat ammentaa itselleen nuoruutta ja tyytyväisyyttä elämään.