Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
2340 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde mukaan ja näe Yhdysvaltojen ja Kanadan itärannikon kaunein väriloisto syksyn ruskaristeilyllä! Nauti rannikon ihastuttavista pikkukaupungeista, satavuotisista majakoista, pienistä kalaravintoloista ja kauniista luonnosta. Menomatkalla pysähdytään Islannissa.

Reittikartta

Matkaohjelma

1. pv Helsinki–Keflavik

Aamulento Islantiin. Lentokentältä ajo Siniselle laguunille, jonka lämpimässä vedessä rentoudumme. Yöpyminen Reykjavikissa.

2. pv Keflavik–Boston

Aamupäivällä Reykjavikin kiertoajelu. Iltapäivällä kuljetus Keflavikiin ja lento Bostoniin. Kuljetus Bostonin lentokentältä hotelliin. Yöpyminen Bostonissa.

3. pv Boston, Massachusetts

Aloitamme Bostoniin tutustumisen opastetulla kaupunkikierroksella. Kävelemme pitkin kuuluisaa Freedom Trailia, näemme Back Bayn alueen ja muita kaupungin kuuluisia nähtävyyksiä. Iltapäivällä suuntaamme kohti Bostonin satamaa. 

4. pv Portland, Maine

Saavumme Mainen osavaltiossa sijaitsevaan Portlandiin – vanhaan satamakaupunkiin, jota värittävät lukuisat kalastusveneet ja kauniit tiilitalot. Osallistu päiväretkelle, herkuttele kalaravintolassa, vieraile panimossa tai shoppaile pienissä designputiikeissa. Lähtö satamasta illalla.

5. pv Bar Harbor, Maine

Pysähdymme ihastuttavassa Bar Harborin rannikkokaupungissa, joka oli 1800-luvulla yksi Amerikan hienoimmista lomakohteita. Lähistöllä Acadian kansallispuisto ja muita upeita luontokohteita. Lähtö satamasta illalla.

6. pv Saint John, New Brunswick

Yön aikana ohitamme Kanadan rajan. Päivä Saint Johnin historiallisessa kaupungissa. Ihastu alueen majakoihin, luontoon ja antiikkikauppoihin. Alueelta saa erityisen herkullisia rapuja ja muita tuoreita mereneläviä. Lähtö satamasta illalla.

7. pv Päivä merellä

Vietämme rentouttavan päivän merellä.

8. pv Halifax, Nova Scotia

Pysähdymme Halifaxissa, Nova Scotian pääkaupungissa. Tunnelmallisessa kaupungissa voit nauttia ruskan eri väreistä, viettää muutaman tunnin kodikkaassa pubissa tai ihastella 1800- luvun puurakennuksia. Lähtö satamasta illalla.

9. pv Päivä merellä

Päivä merellä ihaillen rannikon ruskavärejä.

10. pv Boston, Massachusetts

Risteily päättyy Bostoniin. Päivän aikana ehdimme käydä tutustumassa Salemiin, joka on tunnettu noitavainoistaan. Pysähdymme myös idyllisessä kalastajakaupungissa Rockportissa. Iltalento Bostonista Helsinkiin.

11. pv Saapuminen Helsinkiin

Retket

Risteilyn aikana on mahdollista osallistua retkille lisämaksusta. Retket opastetaan englanninkielellä.

Hinnasto

Hinta:

2340 €/hlö 2 hengen huoneessa/sisähytissä

740 €/hlö lisämaksu 1 hengen huoneessa/ sisähytissä

 

2520 €/hlö 2 hengen huoneessa/ulkohytissä

830 €/hlö lisämaksu 1 hengen huoneessa/ulkohytissä)

 

2660 €/hlö 2 hengen huoneessa/parvekehytissä

 

Hintaan sisältyy: meno–paluu reittilennot turistiluokassa Helsinki–Keflavik–Boston–Keflavik- Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä satamaverot, matkaohjelman mukaiset kuljetukset matkakohteissa, majoitus Reykjavikissa sis. aamiaisen, Bostonissa sis. 2 aamiaista ja 1 lounas ja risteilyllä täysihoito, sisäänpääsy Siniselle Laguunille ja pyyheliina, Reykjavikin ja Bostonin kaupunkikierros, päiväretki Salemiin ja Rockportiin, palveluraha (risteily) ja kantajamaksut (USA), USA:n matkustuslupa (ESTA) ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut.