Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Hurtigruten - Maailman kaunein merimatka

Hurtigruten on ollut tärkeä osa Norjan rannikon elämää jo 120 vuoden ajan. Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman upeat vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa. Matkalla kannattaa rentoutumisen lisäksi osallistua myös retkille.

 

Hintaan sisältyy: SAS/Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki – Tukholma – Bergen ja Ivalo – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, risteily MS Nordkapp laivalla valitussa hyttiluokassa täysihoidolla, majoitus Ivalossa puolihoidolla, Bergenin kaupunkikierros suomeksi tulkattuna, bussikuljetukset matkan aikana, suomenkielisen matkanjohtajan palvelut.

..

Alaskan risteily

Koe häikäisevän kaunis Alaska: ihastele horisontissa siintäviä vuoria ja mahtavaa jäätikköä ja lukuisia vesiputouksia. Huuhdo kultaa Juneaussa. Risteilyn aikana nautimme Alaskan henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Lisäksi matkalla näemme mielenkiintoiset Seattlen ja Victorian kaupungit.

..

Boston ja itärannikon ruskaristeily

Lähde mukaan ja näe Yhdysvaltojen ja Kanadan itärannikon kaunein väriloisto syksyn ruskaristeilyllä! Nauti rannikon ihastuttavista pikkukaupungeista, satavuotisista majakoista, pienistä kalaravintoloista ja kauniista luonnosta. Menomatkalla pysähdytään Islannissa.

..