Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Islanti elämysten saari

Lähde kanssamme ihailemaan Islannin ainutlaatuista jään ja tulen muovaamaan maisemaa. Näe upeita vesiputouksia, suihkuavia kuumia lähteitä, karuja laavakenttiä ja kylve Sinisessä laguunissa.

 

Hintaan sisältyy: Icelandairin reittilennot turistiluokassa Helsinki-Keflavik-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3-tähden keskustahotellissa aamiaisineen, ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut, suomenkielisen oppaan palvelut.


Nais- ja miespaikat: Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen

paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden

hengen huoneen lisämaksu.

..

Islanti-Färsaaret kiertomatka

Jyrkkäseinäisillä niityillä vaeltavat kymmenet tuhannet lampaat on ensimmäinen näky, jonka matkailija kohtaa Färsaarilla. Puita ei ole, mutta ruoho vihertää lähes läpi vuoden. Länsi-Norjasta saapuneet viikingit asuttivat jo ennen vuotta 1000 tätä pientä ja lämminhenkistä saarivaltiota, jossa vanhat perinteet elävät rinnan modernin elämäntavan kanssa, ja jossa upea luonto on läsnä kaikkialla.

 

Hintaan sisältyy: reittilennot Helsinki–Keflavik/ Reykjavik–Torshavn–Kööpenhamina-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3 tähden hotelleissa aamiaisilla, Islannissa 1 lounas, Färsaarilla 2 lounasta ja 3 illallista, matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset ja ohjelman, suomenkielisen matkanjohtajan palvelut.

..

Islanti-Länsi-Grönlanti

Tällä ainutlaatuisella yhdistelmämatkalla näet parhaat palat Saagojen saaresta ja koet Länsi-Grönlannin upeat arktiset maisemat. Islannissa tutuiksi tulevat vesiputoukset, geysirit ja mineraalivedestään tunnettu Sininen laguuni. Länsi-Grönlannissa tutustutaan alueen upeimpiin luonnon ihmeisiin. Tämä matka on elämys!

 

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa Helsinki–Keflavik/Reykjavik–Ilulissat–Reykjavik/ Keflavik–Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, lentokenttäkuljetukset Islannissa ja Grönlannissa, hotellimajoitus aamiaisella, Grönlannissa 1 lounas ja 3 illallista, Islannissa 1 lounas, matkaohjelmassa mainitut retket, suomenkielinen matkanjohtaja matkakohteissa. Retkiopastukset Islannissa suomeksi, Grönlannissa englanniksi (tulkkaus suomeksi).

 

 

..