Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Thaimaa - Kambodza

Näe Kaukoidän kauneimmat palat tällä 9 päivän kiertomatkalla; ihastu Kambodžan upeaan luontoon, tutustu maan kiehtovaan menneisyyteen ja nauti alueen historiallisista nähtävyyksistä. Matkalla vieraillaan myös Bangkokissa.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki-Bangkok-Helsinki, lennot turistiluokassa Bangkok-Phnom Penh-Siem Reap-Bangkok, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden hotelleissa aamiaisineen, ohjelman mukaiset ateriat (3 illallista ja 4 lounasta), kuljetukset, kierrokset ja sisäänpääsymaksut, paikallisten englanninkielisten oppaiden palvelut, suomenkielisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana, juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille.

 

 

..

Islanti-USA-Kanada -kiertomatka

Näe pohjoisen suurimmat kaupungit, upeimmat luonnonihmeet ja jännittävimmät nähtävyydet opastetulla kiertomatkallamme! Matka alkaa Helsingistä Islannin kautta Yhdysvaltojen Bostoniin. Ihastu Yhdysvaltojen itärannikon parhaisiin paloihin, koe Kanadan suurkaupunkien syke ja nauti sen villeistä maisemista. Kiertomatkan ehdoton kohokohta on vierailu mahtavilla Niagaran putouksilla.

..