Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1245 € /hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Vehreä Ischian saari Italiassa on kuuluisa terveellisistä mineraalivesilähteistään ja kylpylöistään. Lähde rentoutumaan ja keräämään voimia talven varalle tänne hyvinvointikeitaalle! Matkalla myös laulujen Napoli, Pompeji Vesuviuksen juurella ja ihanat näkymät Napolinlahdelle. 

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden kylpylä-hotellissa aamiaisineen, 4 illallista ja lounas, bussi- ja laivakuljetukset, kiertoajelut, sisäänpääsy ja opastus Pompejissa, Italian hotelliverot, mineraalivesialtaiden käyttö hotellissa ja mutanaamio kauneusosastolla, suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan kohteessa.

 

Matkaohjelma

Päivä 1.

Finnairin aamulento lähtee Helsingistä klo 07.50 Roomaan, mistä matka jatkuu bussilla kohti Napolia. Panoraamakierroksella nähdään mm. San Carlon suuri ooppera, katedraali ja Plebisciton aukio kuninkaallisine palatseineen sekä Napolinlahden upeita maisemia ennen siirtymistä Ischialle menevään laivaan. Kuljetus satamasta kylpylähotelliin ja illallinen.

 

'Oi kuinka mielelläni jäisin tänne ja viettäisin koko elämäni tällä saarella', sanoi jo Henrik Ibsen Ischiasta, jonka lumo oli vanginnut hänet.

Päivä 2.

Tutustumme vihreään saareen puolenpäivän saarikierroksen aikana ihaillen sen luontoa, viinirinteitä, jyrkänteitä, hiekkapoukamia ja pikkukyliä. Saaren lukuisat mineraalilähteet ja luonnon kauneus ovat Ischian vetonauloja. Iltapäivän aikana mahdollisuus nauttia hotellin mineraalivesialtaista tai ottaa hintaan sisältyvä mutanaamio tai lisämaksullisia hierontoja ja hoitoja. 

Päivät 3-4.

Hotellissa oleskelua altailla, mahdollisuus käyttää rentouttavia hoitoja ja kauneusosaston palveluja. Oppaan kanssa voi myös tehdä kävelyretkiä mm. pääkaupunkiin Ischia Portoon. Täältä pääsee myös bussilla Aragonian linnoitukseen, joka on ehkä Ischian tärkein yksittäinen nähtävyys. Teemme myös lisämaksullisen retken Caprille tarjonnan mukaan (n. 40 min laivamatka, säävaraus). Illalliset hotellissa. 

Päivä 5.

Aamiaisen jälkeen kuljetus satamaan ja laivalla mantereen puolelle. Tulemme Vesuviuksen juurella kivettyneeseen Pompejin kaupunkiin, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa v.79. Opastettu kävelykierros Pompejissa ja lounas. Ajo Rooman lentoasemalle ja lento Helsinkiin klo 19.45-00.05.

Hinnasto

Matkapäivät: esim. 30.9.-4.10.

 

Matkan hinta: 1245 € /hlö kahden hengen huoneessa

Yhden hengen huoneen lisämaksu 125 €.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden kylpylä-hotellissa aamiaisineen, 4 illallista ja lounas, bussi- ja laivakuljetukset, kiertoajelut, sisäänpääsy ja opastus Pompejissa, Italian hotelliverot, mineraalivesialtaiden käyttö hotellissa ja mutanaamio kauneusosastolla, suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan kohteessa.

 

Hintaan ei sisälly:

- Ruokajuomia
- Caprin retki (hinta määräytyy ryhmän koon mukaan)
- Rentoutumispaketti hotellissa 40 € /hlö sisältäen kasvohieronnan, antistressihieronnan ja mutanaamion. Ilmoittautumiset ja maksut paikanpäällä.

Lisätiedot

Finnairin lentoaikataulu:

30.09. Helsinki – Rooma klo 07:50 – 10:15

04.10. Rooma – Helsinki klo 19:45 – 00:05

Majoitus:

Hotelli ja kylpylä Continental Mare ****

Osoite: Via B. Cossa 25, 80077 Ischia, Italia

www.continentalmare.it/

Sijainti Ischian saaren pohjoisrannalla, n. 900 m päässä Ischia Portosta, jonne voi mennä kävellen (n. 30 min) tai bussilla. Rakennus oli alun perin huvila, joka laajennettiin hotelliksi. Vihreän puiston ja eksoottisien kasvien ympäröimä auringonottoalue, upeat näkymät Napolinlahdelle. Rantaan pääsee luonnon kiviportaita myöten. Hotellilla rauhallinen sijainti. Hyvällä maulla varustetut huoneet, joissa on minibaari, ilmastointi, tv ja hiustenkuivain. Hotellissa ravintola, jossa tarjotaan Välimeren alueen ruokaa.

 

Hotellissa on 2 termaali/mineraalivesiallasta, joiden lämpötilat 30 ja 28 astetta. Mineraalivesi sisältää mm. kalsiumia, natriumia, magnesiumia, kloridia jne. ja sitä on käytetty reumaan, nivelrikkoon, ortopediaan, lihaskipuun, tulehduksiin jne. Jo kreikkalaiset ja roomalaiset tiesivät varhain Ischian parantavista mineraalivesistä. Hotellissa on Wellness Club Mare, jossa voi saada hierontoja, kasvonaamioita ym. hoitoja.

 

Hintaesimerkkejä (sitoumuksetta):

Kokovartalohieronta (muta) 50 €
Kokovartalohieronta 20 min 30 €
Mutahoito ja lämpösuihku 24 €
Kuorinta ja kasvonaamio 30 €
Anti-stressi kasvojen hieronta 20 €