Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1290 €/ hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde kanssamme ihailemaan Islannin ainutlaatuista jään ja tulen muovaamaan maisemaa. Näe upeita vesiputouksia, suihkuavia kuumia lähteitä, karuja laavakenttiä ja kylve Sinisessä laguunissa.

 

Hintaan sisältyy: Icelandairin reittilennot turistiluokassa Helsinki-Keflavik-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3-tähden keskustahotellissa aamiaisineen, ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut, suomenkielisen oppaan palvelut.


Nais- ja miespaikat: Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen

paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden

hengen huoneen lisämaksu.

Matkaohjelma

1. päivä

Lento klo 15.30 Helsingistä Keflavikiin, jonne saavutaan klo 15.55. Vajaa tunnin ajo Reykjavikiin ja majoittuminen keskustahotelliin. Nautimme yhteisen illallisen Reykjavikissa.

2. päivä

Aamupäivällä opastettu kaupunkikiertoajelu. Näemme mm. kuumavesisäiliöiden päälle rakennetun Perlanin – josta on upeat näkymät Reykjavikin yli –, geotermisellä vedellä lämmitetyn kaupungin suurimman maauimalan, Einar Jónssonin taidemuseon ja uutta henkeä saaneen vanhan troolarisataman. Kiertoajelun päätteeksi tutustumme vuonna 2011 avattuun konsertti- ja kongressitalo Harpaan, jossa nautimme myös lounaan.

3. päivä

Aamulla lähdemme Islannin suosituimmalle retkelle Gullfossin vesiputoukselle ja geotermiselle alueelle, jossa näemme korkealle ilmaan suihkuttavan geysirin ja muita kuumia lähteitä. Retkellä tutustutaan myös Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen erkanemiskohdassa sijaitsevaan Thingvellirin kansallispuistoon, jossa maailman vanhin parlamentti kokoontui jo 900-luvulla. Retken aikana nautitaan lounas. Illallinen hotellin ravintolassa.

4. päivä

Tutustumme Krisuvikin geotermisella alueella mm. kupliviin mutalammikoihin ja käymme Grindavikin kalastajakylässä. Tämän jälkeen rentoudumme kylpien Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä. Päätösillallinen Reykjavikissa. 

5. päivä

Kevyen aamiaisen jälkeen ajo lentokentälle, mistä lento Helsinkiin klo 07.30-13.50.

Lisätiedot

HUOM! Teemme kierroksia tällä matkalla myös kävellen, joten varaa hyvät kävelykengät mukaan. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

 

Icelandairin lentoaikataulut:

Helsinki – Keflavik klo 15:30 – 15:55

Keflavik – Helsinki klo 07:30 – 13:50

 

Majoitus: Centerhotel Plaza ***

Osoite: Adalstraeti 4, Reykjavik

Puhelin:+354-595 8550

Rakennettu: 2001 ja laajennettu 2006

Kerroksia:3/6

Hissi: Kyllä

Sijainti: Kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista ja museoista. Ravintoloiden, kauppojen ja yöelämän vieressä.

Huoneet: Kylpyhuone, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, minibaari, vedenkeitin/kahvinkeitin sekä internetyhteys (ilmainen). Hotellihuoneiden sisustus vaihtelee huoneittain. 

Muuta: Osa huoneista sijaitsee viereisessä rakennuksessa, johon on yhteys katetun kävelysillan kautta. Hotellissa on hissi, baari, kokoustila, 24h vastaanotto, lounge, kuivapesula/pesulatilat.