Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1650 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde mukaan unelmien Italiaan, kauniille Caprille, ihastuttavalle Amalfin rannikolle ja iki-ihanaan Roomaan! Vierailemme myös historiallisissa kohteissa, Montecassinon luostarissa, Pompejissa, Pietarinkirkossa ja hurmaavassa Villa D'Esten puutarhassa, joka on puutarhasuunnittelun mestariteos loputtomine suihkulähteineen.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus hotelleissa aamiaisineen, ohjelman mukaiset ateriat (5 illallista ja lounas), kuljetukset, kierrokset ja sisäänpääsyt, Italian hotelliverot, kokeneen suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä.

 

Matkaohjelma

Päivä 1.

Finnairin aamulento klo 07.50 Roomaan, mistä jatkamme bussilla Pompejin kaupunkiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkautuessa v. 79 jKr. Opastetun kävelykierroksen jälkeen ajo Sorrentoon, majoittuminen hotelliin ja illallinen. (Ajomatkan aikana pidetään taukoja.) 

Päivä 2.

Teemme laivalla kokopäiväretken kiehtovalle Caprille. Kävelemme piazzoilla ja kapeilla kujilla, nautimme bouganville-köynnösten väriloistosta ja ilmassa leijuvien jasmiinien ja pelargonioiden tuoksusta, näemme villin luonnon ja välkkyvien merenpoukamien muodostamia henkeäsalpaavia maisemia. Maistelemme limoncello-juomaa tuottajan luona ja käymme kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustumme ruotsalaisen lääkärin Axel Munthen upealla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan, joka on nykyisin Ruotsin valtion omistama taiteilijakoti. Paluu Sorrentoon ja illallinen. 

Päivä 3.

Ajamme kuvankaunista reittiä Positanoon, Amalfiin ja Ravelloon. Näemme appelsiini- ja sitruunalehtoja, viinitarhoja, jyrkästi mereen laskeutuvia kallioita ja pieniä kalastajakyliä. Teemme kävelykierroksen Positanossa, pidämme tauon Amalfissa ja jatkamme kiemuraista tietä Ravelloon, jossa vierailemme Villa Rufolon puutarhassa, josta hienot näkymät merelle. Illallinen Sorrenton hotellissa. 

Päivä 4.

Sanomme ”arrivederci” Sorrentolle ja lähdemme kohti Napolia, josta monet laulut ovat peräisin. Teemme panoraamakierroksen ja näemme mm. San Carlon oopperan, katedraalin ja kuninkaallisen palatsin. Tauon jälkeen matka jatkuu Montecassinon luostariin, josta käytiin ankaria taisteluja liittoutuneiden edetessä kohti Roomaa v. 1943. Vierailemme luostarissa ja kuulemme historiallisista tapahtumista. Illalla tulo Roomaan ja illallinen. 

Päivä 5.

Aloitamme päivän tutustumalla Vatikaanissa mahtavaan Pietarinkirkkoon, kävelemme sen jälkeen Piazza Navonalle, Rooman ehkä kauneimmalle aukiolle barokkisine patsaineen ja suihkulähteineen. Jatkamme Pantheonille ja edelleen Capitolium-kukkulalle ja keisariforumeiden läpi Colosseumille, n. 2000 vuotta vanhalle amfiteatterille. Historia herää eloon tänä päivänä! Illallinen viineineen keisari Diocletianuksen raunioravintolassa. 

Päivä 6.

Aamupäivän vapaan jälkeen lähtö bussilla sykähdyttävään Villa D'Esten suihkulähdepuutarhaan ja kardinaali Ippolito II:n palatsiin, jossa upeita renessanssiajan frescomaalauksia. Lounas, jonka jälkeen kävely koko keskiaikaisen Tivolin kaupungin halki. Ajo Rooman lentoasemalle, josta lento Helsinkiin klo 19.45 ja Helsingissä klo 00.05.

Lisätiedot

HUOM! Teemme kierroksia tällä matkalla myös kävellen, joten varaa hyvät kävelykengät mukaan. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

 

Alustava Finnairin lentoaikataulu:

Helsinki – Rooma klo 07.50 – 10.15

Rooma – Helsinki klo 19.45 – 00.05

 

Majoitus 3 yötä:

Grand Hotel Flora ****

Corso Italia, 248 Sorrento

www.grandhotelflora.com

Hotellissa 130 huonetta, ravintola, uima-allas ja poreallas sesonkiaikaan. Terassilta näkymät Vesuviukselle ja Napolinlahdelle.

 

Majoitus 2 yötä:

Hotel Nord Nuova ***

Via G. Amendola 3, 00185 Rooma

www.romehotelnord.it

Hyvä sijainti lähellä oopperaa, Via Nazionale-ostokatua ja Termini rautatieasemaa. Tyylikäs ala-aula ja mukavia oleskelutiloja. Kattoterassilta upeat näkymät aina Pietarinkirkolle asti.

 

tai

 

Majoitus 2 yötä:

Best Western President ****

Via Emanuele Filiberto 173, 00185 Rooma

www.hotelpresident.com

Sijainti lähellä Manzonin metroasemaa ja Piazza Dantea ja Vittorio Emanuele II -aukiota. 192 hiljattain uusittua, keskikokoista huonetta. Ravintola, hyvä palvelu.