Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1595 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde viettämään ainutlaatuisia lomapäiviä Skotlannin upeaan luontoon! Matkaamme Skotlannin mielenkiintoisimpien alueiden läpi ja näemme niiden tärkeimmät nähtävyydet. Pysähdymme Skotlannin kauneimmilla linnoilla, idyllisimmissä pikkukylissä ja tietenkin Edinburghin historiallisessa kaupungissa

 

Hintaan sisältyy: reittilennot Helsinki–Amsterdam– Aberdeen/Edinburgh–Amsterdam– Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 2-4 tähden hotelleissa, puolihoito (aamiainen ja illallinen), matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset ja sisäänpääsymaksut, suomenkielisen oppaan palvelut.

Matkaohjelma

1. pv Aberdeen

Lento Helsingistä Aberdeeniin. Vietämme muutaman tunnin tuntustumalla Skotlannin öljykaupunkiin Pohjanmeren rannalla. Tämä graniitista rakennettu kaupunki on Skotlannin kolmanneksi suurin, ja yhden maan vanhimman yliopiston koti. Teemme oppaan johdolla kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme mm. kaupungin suuren sataman ja lähes kilometrin mittaisen rantaviivan. Pormestari Skenen talo 1600-luvulta, St. Macharin katedraali sekä kaupungin oikeustalo ovat Skotlannin arkkitehtuurisia helmiä. Päivän aikana omatoiminen lounastauko. Hotelliin majoittuminen ja yhteinen illallinen.

2. pv Dunnottar-Aviemore

Aamulla suuntaamme matkan Dunnottarin linnan raunioille Stonehavenin eteläpuolelle. Tästä alunperin kelttiläisten heimojen asuttamassa, viikinkienkin havittelemassa saarekkeesta, tuli Marcihlin jaarlin koti 1300-luvulla. Komeat rauniot kohoavat kallion päällä merta vasten, ja sinne pääsee pitkää ja osittain jyrkkää polkua pitkin. Näköala linnan raunioilta on upea.

 

Täältä matka jatkuu kohti Aviemorea. Matka kulkee Ballater-alueen läpi Royal Lochnager Distilleryn viskitislaamoon, joka sijaitsee Balmoran linnan lähellä. Viskitislaamossa valmistetaan yksiä Skotlannin tunnetuimpia ja suositumpia viskeja. Kierros ja viskin maistiaiset. Tämän jälkeen matka jatkuu Aviemoreen. Hotelliin majoittuminen ja yhteinen illallinen.

3. pv Culloden-Loch Ness

Tänään suuntaamme matkan pohjoiseen ja vierailemme Cullodenin taistelukentillä. Alueella käytiin yksi skottien ja englantilaisten verisimmistä taisteluista 1700-luvun lopulla. Matka jatkuu kohti Loch Nessin järveä, joka tunnetaan parhaiten tarunhohtoisesta hirviöstään. Sanotaan, että hirviö on asunut järvessä jo keskiajalta asti, mutta ensimmäin valokuva siitä saatiin vuonna 1933. Tästä lähtien Loch Ness on ollut suosittu matkailukohde. Teemme risteilyn järvellä ja näemme Urquhartin linnan rauniot. Majoittuminen Aviemoressa ja yhteinen illallinen hotellissa.

4. pv Blair Atholl-Pitlochry-Inloch Rannoch

Aloitamme päivän ajamalla ylämaiden halki etelää kohti, ja vierailemme Blair Athollin prinsessalinnassa. Tämä kaunis valkoinen linna on osittain keskiajalta, osittain 1800-luvulta. Sen etupihaa koristaa 1700-luvulla istutetut puut ja itse linnassa vieraat voivat kiertää huoneesta toiseen, ja ihailla haarniskoja, aseita, tekstiilejä ja maalauksia. Lounas nautitaan Atholl Palatsin ravintolassa.

 

Pysähdymme myöd Pitlochry idyllisessä kylässä, jossa teemme pienen kävelykierroksen. Piipahdamme The Edinburgh Woollen Millin myymälässä, josta voidaan ostaa Skottilaisia tekstiilejä ja tuliaisia. Matka jatkuu kohti Kinloch Rannochin aluetta. Majoittuminen Loch Rannochiin ja yhteinen illallinen.

5. pv Glamis-Edinburgh

Päivän ensimmäinen pysähdys Glamis Castle, jossa nautimme teetä ja voileipäkeksejä skotlantilaisittain. Glamis Castle tunnetaan Strathmoren jaarlin kotilinnana sekä nykyisen kuningattaren äidin syntymäpaikkana. Teemme linnassa opastetun kierroksen, ja ihailemme kauniita huoneita ja maalauksia. Täältä suuntaamme Edinburghiin, johon saavumme Forth of the Firth sillan kautta. Lähdemme kaupunkikierrokselle, ja pääsemme näkemään Edinburghin suurimmat nähtävyydet niin sen uudessa kuin vanhassakin kaupungissa. Majoittuminen Edinburghin keskustassa. Yhteinen illallinen ’Ghillie Dhu’ -pubiravintolassa.

6. pv Paluu Suomeen

Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa ostoksiin, jonka jälkeen kuljetus oppaan johdolla Edinburghin kentälle.

Lisätiedot

KLM:n lentoaikataulu:

Helsinki-Amsterdam   07:00 - 08:30      
Amsterdam-Aberdeen 09:45 - 10:15      
Edinburgh-Amsterdam  16:25 - 18:55      
Amsterdam-Helsinki   20:35 - 23:55

 

 

Aberdeen

Thistle Aberdeen Altens Hotel 4****

Souterhead Road, ABERDEEN AB12 3LF

Moderni hotelli kaupungin eteläpuolella, lähellä keskustaa sekä lyhyen ajomatkan päässä Ylämailta ja Royal Deesidelta. 216 kauniisti sisustetuissa huoneissa on oma kylpyhuone, housuprässi, hiustenkuivain, teen-/kahvinkeittotarvikkeet sekä TV satelliittikanavilla. Ravintolassa on a la carte -ruokalista ja baari tarjoilee lounaita ja iltapaloja. Hotellissa myös Otium Health & Leisure -tilat, joihin kuuluu uima-allas, lastenallas, höyry- ja perinteinen sauna, poreallas sekä kuntoilutilat. 

 

Aviemore

Macdonald Academy Hotel 3***

Aviemore Highland Resort, AVIEMORE PH222 IPN

Hotelli sijaitsee Cairngorm kansallispuistossa, jossa on rajattomia mahdollisuuksia kokea lukuisia ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden ja nauttia parasta Scotlannin vierasvaraisuutta. Huoneissa on kylpyhuone ja televisio, radio, hiustenkuivaaja, housuprässi ja tervetuliaistarjotin. Rentoudu White Lady baarissa tai nautti hienoa ruokaa tilavassa Ben Macdui ravintolassa. 

 

Kinloch Rannoch

Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort Hotel 2**

Kinloch Rannoch , KINLOCH RANNOCH PH16 5PS

Hotelli sijaitsee henkeäsalpaavan maaseudulla Perthshire alueella. Loch Rannoch tarjoaa 54 tilavaa ja hyvin varustettua huonetta. Ravintola ruoka koostuu tuoreista paikallisista tuotteista ja viineistä. 

 

Edinburgh

Grassmarket Hotel 3***

94-96 Grassmarket, EDINBURGH EH1 2JR

Hiljattain kunnostettu (kesäkuu 2012) keskeisellä paikalla oleva hotelli, mikä sijaitsee lähellä Edinburghin linnaa ja vilkasta Grassmarket aluetta missä on valikoima baareja ja ravintoloita. Hotellissa on raikas, erottuva ja omalaatuinen sisustustyyli yhdessä perinteisen Scottityylin kanssa. Hotellissa on 44 hiljattain remontoitua huonetta, joiden kylpyhuoneessa on hyvä suihkutila. Huoneessa on plasma-tv, ilmainen langaton internettiyhteys ja iPod. Kaikissa huoneissa on seinän kokoinen magneettinen kartta, mistä voi valita suunnan haluttuun kohteeseen. Hotellissa on myös Biddy Mulligans baari vain hotellin asiakkaille ja tila kokouksia, vastaanottoja tai lounaita varten.