Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
980 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde viettämään syyslomaa sadonkorjuuaikaan ystävälliseen Unkariin! Osallistu unkarilaiseen elämänmenoon, korjaa punaisia paprikoita pellolla, tee laiva-ajelu Balatonilla, ajele pustalla hevosvaljakolla ja herkuttele kievarissa unkarilaisen pöydän antimilla. Ihaile maisemia kauniilla Tihanyin niemimaalla, vieraile apottikirkossa ja maistele Balatonin viinejä viinikellarissa. Tutustu Budapestiin, Tonavan kuningattareen.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki–Budapest–Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3-tähden hotelleissa aamiaisineen, matkaohjelman mukaiset kuljetukset, kierrokset, laiva- ja pusta-ajelu, sisäänpääsymaksut, matkaohjelman mukaiset 7 ateriaa ja viininmaistiaiset, suomenkielisen oppaan palvelut.

Matkaohjelma

1 pv

Aamulento Budapestiin. Budapestin kaupunkikiertoajelu, jonka aikana näemme sekä Budan että Pestin puolen parhaat nähtävyydet: mm. Gellert-kukkula, Kalastajalinnake, Matiaskirkko, Kuninkaanlinna ja vanhan kaupunginalue. Lounas Gellert-vuorella Citadella-linnoituksessa. Majoittuminen hotelliin ja iltapäivällä vapaata aikaa. Yhteistä iltaa vietämme ravintolassa, jossa on mustalaismusiikkia, kansantanssiesityksiä ja illallinen viineineen. Paluubussilla hotelliin.

2 pv

 

Tänään tutustumme Budapestin keskustaan kävellen, vierailemme Unkarin upeassa parlamenttitalossa (edellyttäen että talossa ei ole tärkeää kokousta ko. aikaan, jolloin ohjelma muokataan sen mukaan). Parlamentin sisällä näemme mm. Unkarin ensimmäisen kuninkaan Pyhän Tapanin kruunun, jonka hän sai paavilta v. 1000. Kävelemme rantapromenadilla ja Vaci-utca ostoskadulla ja käymme Euroopan vanhimpiin lukeutuvassa värikkäässä kauppahallissa, joka on eräs kaupungin nähtävyyksistä. Kauppahallin tuotteista valmistettu lounas läheisessä ravintolassa viinilasin kera. Loppupäivä ostos- ym. vapaata aikaa.

 

3 pv

Aamulla lähdemme Budapestista etelään paprikakaupunki Kalocsan kautta Balatonjärvelle. Tulemme museotalon pihaan, missä paikalliset isännät ovat vastassa ja tarjoavat meille viiniä ja pikkupurtavaa. Visiitti museossa, jossa näemme miten unkarilaiset ovat ennen eläneet. Jatkamme paprikapellolle, jossa jaetaan korit ja työkalut. Poimimme pitkiä punaisia paprikoita, 'työn' lomassa tarjoilua. Syömme aidossa csardassa lounaan, kuulemme paikallista musiikkia ja näemme käsityöläisten työnäytöksiä. Ajelemme hevosvaljakolla pustalla ja näemme pustaneläimiä: hevosia, pulikoiria, mangalicasikoja. Ajamme bussilla Balaton-järvelle ja majoitumme hotelliin, missä illallinen.

4 pv

Kävelemme rantapromenadia pitkin satamaan, josta lähdemme laivaristeilylle. Aloitamme sen lasillisella kuohuviiniä. Jatkamme Tihanyin niemimaalle, jonka maisemat kuuluvat Unkarin kauneimpiin. Opastettu kävelyretki ja käynti 1000-luvulla rakennetussa apottikirkossa. Bussimatka Balatonin ylämaan viinialueelle, jonka jälkeen vierailu paikallisella viinitilalla. Tutustumme kellariin, kuulemme luontoa säästävästä viininviljelystä ja maistelemme 6 viinilajia pikkupurtavan kera. Paluu hotelliin, loppupäivä vapaata Balatonilla ja buffet-illallinen hotellissa.

5 pv

Lähdemme kohti Budapestia, ajamme Bakony-vuoriston pikkukylien ja metsien kautta Herendin posliinitehtaalle, jossa saamme seurata miten kupit, lautaset ja koristeet syntyvät. Herendin posliineja voi tavata mm. kuninkaallisissa ruokasaleissa ja museoissa. Kuppi kahvia– Herendin posliinikupista tietenkin, ja mahdollisuus ostoksiin. Lounas kievarissa matkalla Budapestin lentokentälle, josta lento Helsinkiin.