Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Agatha Christie -matka Englantiin

Miss Marple, Hercule Poirot, Agatha Christie. Jännittävät aiheet, kauniit maisemat, Art Deco -arkkitehtuuri. Pienet kylät, vanhat kirkot, jokimatka, Dartmoorin nummet sekä benediktiinimunkkien luostari. Buckinghamin palatsi Lontoossa. Kaikki tämä kuuluu ohjelmaamme, kun matkaamme ensin Agatha Christien kotiseudulle Torquayhin ja tulemme sieltä Poirotin kotikaupunkiin Lontooseen.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki - Lontoo - Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, suomenkielisen oppaan palvelut, kuljetukset ja mainitut sisäänpääsymaksut, 3 yön majoitus Torquayssa, 1 yön majoitus Lontoossa, 4 lämmintä aamiaista, 4 illallista ja 1 lounas. 

 

..

Kylpylämatka Ischian saarelle

Vehreä Ischian saari Italiassa on kuuluisa terveellisistä mineraalivesilähteistään ja kylpylöistään. Lähde rentoutumaan ja keräämään voimia talven varalle tänne hyvinvointikeitaalle! Matkalla myös laulujen Napoli, Pompeji Vesuviuksen juurella ja ihanat näkymät Napolinlahdelle. 

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden kylpylä-hotellissa aamiaisineen, 4 illallista ja lounas, bussi- ja laivakuljetukset, kiertoajelut, sisäänpääsy ja opastus Pompejissa, Italian hotelliverot, mineraalivesialtaiden käyttö hotellissa ja mutanaamio kauneusosastolla, suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan kohteessa.

 

..

Irlannin kiertomatka

8 päivän kiertomatkalla Irlannissa pääsemme näkemään maan ihastuttavimmat kylät ja kaupungit, upeimmat maisemat ja mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Kiertomatkan aikana pysähdellään lounastamaan ihastuttavissa irlantilaiskylissä, ajetaan kauneimpia maisemareittejä pitkin ja nähdään miksi Irlanti kuuluu Euroopan rakastetuimpiin matkakohteisiin!

 

Hintaan sisältyy: suorat reittilennot Helsinki-Dublin-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus turistiluokan hotelleissa, irlantilainen aamiainen, matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset ja sisäänpääsymaksut, 6 illallista ja 1 lounas, suomenkielisen oppaan palvelut.

..

Pariisi ja Normandian maihinnousurannikko

Matka juhlavuoden kunniaksi! Lähde ikimuistoiselle kiertomatkalle liittoutuneiden maihinnousunäyttämölle muistelemaan historiallisia tapahtumia 70 v sitten! Tutustumme myös helmiäisrannikon kylpyläkaupunkiin, eleganttiin Deauvilleen, taiteilijoiden suosimaan valon kaupunkiin Honfleuriin, impressionismin isän Claude Monet’n kotimuseoon japanilaisine puutarhoineen ja calvadosin tuotantoon. Aluksi vietämme pari päivää romanttisessa Pariisissa ja lopuksi yövymme keskiaikaisessa Rouenissa.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki-Pariisi-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus keskitason hotelleissa sis. aamiaiset, ohjelman mukaiset ateriat (illallinen ja 4 lounasta), kuljetukset, kierrokset, Seinen risteily, sisäänpääsymaksut, hissi- ja metroliput (20.9.), calvadosmaistiaiset sekä suomenkielisen oppaan palvelut perillä.

..

Skotlannin kiertomatka

Lähde viettämään ainutlaatuisia lomapäiviä Skotlannin upeaan luontoon! Matkaamme Skotlannin mielenkiintoisimpien alueiden läpi ja näemme niiden tärkeimmät nähtävyydet. Pysähdymme Skotlannin kauneimmilla linnoilla, idyllisimmissä pikkukylissä ja tietenkin Edinburghin historiallisessa kaupungissa

 

Hintaan sisältyy: reittilennot Helsinki–Amsterdam– Aberdeen/Edinburgh–Amsterdam– Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 2-4 tähden hotelleissa, puolihoito (aamiainen ja illallinen), matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset ja sisäänpääsymaksut, suomenkielisen oppaan palvelut.

..

Satumainen Mosel ja Luxemburg

Lähde lomalle Mosel-joen maisemiin ihastuttavalle viininviljelysseudulle. Joen molemmin puolin kohoavat viinirinteet ja niiden lomassa lukuisat linnat ja viehättävät pikkukylät. Hotellimme ovat niin Reinin kuin Mosel-joenkin tuntumassa. Näe vanha roomalainen Trierin kaupunki, josta teemme retken Luxemburgin suurherttuakuntaan.

 

Hintaan siältyy: Lufthansan reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus keskitason hotelleissa aamiaisineen, 4 illallista, ohjelman mukaiset kuljetukset, kierrokset, viininmaistajaiset, suomalaisen matkanjohtajan palvelut.

 

 

..

Kesäinen Berliini

Lähde elävään ja monipuoliseen Berliiniin! Ajankohtainen, vihreä ja kylämäinenkin kaupunki on innostava matkakohde. Historiaa ja nostalgiaa riittää joka makuun. Tutustumme kaupunkiin kattavalla kaupunkikierroksella, risteilemme Spree-joella ja vierailemme museoissa.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot Helsinki-Berliini-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus hyvässä keskitason hotellissa buffet-aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, risteily, museoiden sisäänpääsymaksut, kaksi lounasta, kuljetukset tilausbussilla ja julkisilla kulkuneuvoilla, suomenkielisen oppaan palvelut.

..

Pohjois-Italian helmet

Toteuta unelmasi ja lähde kokemaan ainutlaatuinen Venetsia, elegantti, historiallinen Padova, romanttinen Verona, satumainen Garda ja tyylikäs Milano, ja mikä parhainta - kaikki samalla matkalla. Aristokraattien huvilat, viininmaistajaiset, markkinat, kanavat, kauneutta ja keskiaikaa mahtuu tähän elämysten matkaan!

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset lennot Milanoon veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus 3-4 tähden hotelleissa, aamiaiset, ohjelmassa 3 illallista ja 2 lounasta, viininmaistajaiset, retket ja kierrokset, bussi- ja laivakuljetukset, sekä suomenkielisen oppaan palvelut perillä.

..

Budapest, Balaton ja paprikanpoimintaa

Lähde viettämään syyslomaa sadonkorjuuaikaan ystävälliseen Unkariin! Osallistu unkarilaiseen elämänmenoon, korjaa punaisia paprikoita pellolla, tee laiva-ajelu Balatonilla, ajele pustalla hevosvaljakolla ja herkuttele kievarissa unkarilaisen pöydän antimilla. Ihaile maisemia kauniilla Tihanyin niemimaalla, vieraile apottikirkossa ja maistele Balatonin viinejä viinikellarissa. Tutustu Budapestiin, Tonavan kuningattareen.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot turistiluokassa Helsinki–Budapest–Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3-tähden hotelleissa aamiaisineen, matkaohjelman mukaiset kuljetukset, kierrokset, laiva- ja pusta-ajelu, sisäänpääsymaksut, matkaohjelman mukaiset 7 ateriaa ja viininmaistiaiset, suomenkielisen oppaan palvelut.

..

Unelmien Italia

Lähde mukaan unelmien Italiaan, kauniille Caprille, ihastuttavalle Amalfin rannikolle ja iki-ihanaan Roomaan! Vierailemme myös historiallisissa kohteissa, Montecassinon luostarissa, Pompejissa, Pietarinkirkossa ja hurmaavassa Villa D'Esten puutarhassa, joka on puutarhasuunnittelun mestariteos loputtomine suihkulähteineen.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus hotelleissa aamiaisineen, ohjelman mukaiset ateriat (5 illallista ja lounas), kuljetukset, kierrokset ja sisäänpääsyt, Italian hotelliverot, kokeneen suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä.

 

..

Tulppaaneja ja tuulimyllyjä

Pääsiäismatka keväiseen Hollantiin. Lähde ihailemaan kukkaloistoa Hollannin kevääseen! Ihailemme hehkuvia värejä Keukenhofin kukkaparatiisissa, käymme Delftin idyllisessä posliinikaupungissa, maaseuturetkellä ja juustotilalla. Tutustumme Amsterdamiin kanavaristeilyllä ja kiertoajelulla.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki, verot ja matkustajamaksut, majoitus 3 tähden hotellissa, buffet-aamiaiset, 4 lounasta, bussikuljetukset ja kierrokset, kanava-ajelu, sisäänpääsymaksut ja suomenkielisen oppaan palvelut.

 

 

..