Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Risteilyt

Saga Matkojen risteilyt yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa!


Havaijin kiertomatka ja Seattle

Keskellä Tyyntämerta sijaitseva Havaiji on oikea maanpäällinen paratiisi kaikessa monipuolisuudessaan. Näe Havaijin mahtavat luontokohteet viikon risteilyllä! Ihastu vehreiden vuorien peittämään ma.. Lue lisää..

Alaskan risteily

Suurten seikkailijoiden Alaskassa pääsee vielä näkemään villiä, kesyttämätöntä luontoa. Tällä matkalla koetaan Alaskan parhaat palat: horisontissa siintävät vuoret ja vuonomaisemat, mahtavat jäätik.. Lue lisää..

Norjan rannikkoristeilyt

Koe Norjan majesteettiset maisemat Hurtigrutenin legendaarisella merimatkalla! Laivan kannelta pääset ihastelemaan rannikon kauneutta koko komeudessaan. Satamakohteissa tehdään lyhyitä.. Lue lisää..

Huippuvuoret risteilyt

Syrjässä valtaväyliltä sijaitseva eksoottinen Huippuvuoret edustaa Norjan pohjoisinta aluetta. Huippuvuoret on käsinkosketeltava vertauskuva äärimmäisyyksille: luonnon hallitsevina elementteinä o.. Lue lisää..

Grönlanti risteilyt

Grönlanti on vastakohtaisuuksien maa ja täysin oma maailmansa. Valtavien jäävuorien muodot hämmästyttävät. Jäätiköt ovat useita kilometrejä paksuja. Mutta täällä on muutakin kui.. Lue lisää..

Antarktis risteilyt

Valtava Antarktis on on varmasti erilainen kuin mikään aiemmin kokemasi. Kuvittele mielessäsi maa-alue, joka on kymmenen kertaa suurempi kuin Saksa, Ranska ja Espanja yhteensä – ja jota ympär.. Lue lisää..