Kaunein Etelä-Italia

Matkapäivät: 29.4.-3.5.2018

Suuren kysynnän vuoksi kolmas lähtö 29.4.-3.5.2018!
6.-10.4. ja 22.-26.4. lähdöt TÄYNNÄ

 

Huomioithan, että matkoilla on hieman toisistaan poikkeava päiväjärjestys. Matkasi päiväjärjestyksen näet laskun mukana tulevasta matkaohjelmasta tai kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 

Matkalla näemme mm. unelmamaisemia Sorrentossa, Caprilla ja Amalfin rannikolla Positanossa ja Ravellossa, sekä tutustumme Rooman valtakunnan esiin kaivettuun Herculaneumiin luksusasuntoineen. Matka keväällä maailman kauneimpiin maisemiin, sitruunalehtojen tuoksuihin ja kevään ensi kukkien ympäröimään Sorrentoon on elämys, jonka talletat sydämeesi ja muistojesi kuvakirjaan.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot turistiluokassa Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden hotelleissa aamiaisineen ja hotelliveroineen, ohjelman mukaiset bussi- ja laivakuljetukset, kävely- ja bussikierrokset, sisäänpääsymaksut (Herculaneum, San Michele, Villa Rufolo), 4 illallista ja 2 lounasta, limoncellomaistajaiset, kokeneen suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä.

 

Matkalla mukana A-lehtien edustaja Tuula Kanninen.

 

 Hinta:
alk. 1295 €/hlö
jaetussa 2 hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisämaksu 120 €).
Varaa tästä

Kuvagalleria