Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

label or textEtusivu » Kaupungit » Nizza

Saga Matkat suosittelee 

Vendome ★★★


Viihtyisä ja kodikas hotelli rannan tuntumassa lähellä vanhaa kaupunkia. 

Matkapaketit
alk. 3 vrk 335 €

Hotelliyö: 70€-100€/huone

Valitse »


 

Gounod ★★★


Viehättävä kolmen tähden hotelli Nizzan sydämessä. Pääostoskatu Jean Médecin sekä rantabulevardi Promenade des Anglais ovat vain muutaman askeleen päässä hotellilta.

Matkapaketit
alk. 3 vrk 335 €

Hotelliyö: 70€-100€/huone

Valitse »


 

Best Western Plus Hotel Massena Nice ★★★★


Huippumoderni ja tyylikäs neljän tähden hotelli Nizzan ydinkeskustassa lähellä kaikkea. Kävelymatkan päässä mm. lumoavasta vanhasta kaupungista, lukuisista putiikeista ja kuuluisasta rantabulevardista.


Matkapaketit
alk. 3 vrk 350 €

Hotelliyö: 80€-120€/huone

Valitse »


 

Boscolo Exedra Nice ★★★★★


Luksushotelli kävelymatkan päässä rannalta. Lähistöllä mm. lukuisia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain, Nizzan Ooppera sekä Cimiez- katedraali.

Matkapaketit
alk. 3 vrk 476 €

Hotelliyö: 160€-200€/huone

Valitse »

Esittely

Menneinä aikoina Ranskan Riviera tunnettiin miljonäärien huvittelukeskuksena. Myös useat taiteilijat, kuten Monet, Matisse, Chagall ja Picasso, ovat ylistäneet Rivieraa mestariteoksissaan. Nykyään elämää sykkivä Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja Rivieran epävirallinen pääkaupunki. Nizzan kaunis vanha kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä tunnetulta rantabulevardilta, Promenade des Anglaisilta. Rantabulevardi on saanut nimensä englantilaisilta lomanviettäjiltä, jotka maksoivat rantaa pitkin kulkevan polun levennystyöt. Viisi kilometriä pitkällä bulevardilla voi rullaluistella, pyöräillä, kävellä tai pysähtyä istuskelemaan ja nauttimaan merimaisemista. Kadun varrelta löytyvät Nizzan yleinen uimaranta sekä hotellien omat rannat.

 

Nizzan vanha kaupunki alkaa aivan lähellä rantakatua sijaitsevan kukka- ja vihannestorin (Cours Saleya) takaa. Vanha kaupunki on Nizzaa aidoimmillaan. Sieltä löytyvät mm. viehättävät pienet kaupat ja monet kirkot.

 

Lue lisää Nizzan matkailutoimiston sivuilta.


Nizza Top 5


1.    Innostu Matisse-museon laajasta valikoimasta
2.    Rentoudu rannalla
3.    Kiertele värikkäässä vanhassa kaupungissa
4.    Nauti viinilasillinen yhdessä Nizzan erinomaisista ravintoloista
5.    Nauti kukka-, kala- ja kirpputorien tarjonnasta

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Tripadvisor luokittelu

 


 

TripAdvisor sivusto muodostaa suurimman matkailuun liittyvän yhteisön maailmassa.  Sivustolla on  yli 50 miljoonaa yksittäistä kuukausittaista kävijää, ja sen kautta annetaan yli 60 miljoonaa arvioita tai mielipidettä. Tripadvisor luokittelee hotellit asteikolla yhdestä viiteen. Saga Matkojen kaikki hotellit löytyvät tasolta neljä- viisi. Tripadvisor jakaa vuosittain parhaille hotelleille Traveller’s choice palkinnon. 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort