alk. 760 €/hlö

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »
alk. 695 €/hlö

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »
795 €/hlö

Pääsiäismatka Reykjavikiin

Suomeksi opastetulla pääsiäismatkalla 14.–17.4.2017 tutustut Reykjavikiin ja sen lähialueisiin vaivattomasti. Matka on loppuunmyyty!


Lue lisää »
alk. 1290 €/hlö

Reykjavik viikossa

Viikon matkapaketin hintaan sisältyy lentojen, majoituksen, oppaan palveluiden ja lentokenttäkuljetusten lisäksi kaksi suosittua suomeksi opastettua retkeä: Reykjavikin kiertoajelu ja Kultainen kolmio!


Lue lisää »
1740

Villi erämaa & Snaefellsnes - Islannin parhaat palat

Suomeksi opastetulla viiden päivän matkalla nähdään Islannin parhaat palat; boheemi pääkaupunki Reykjavik ja erämaan kauneimmat luontokohteet.


Lue lisää »
alk. 640 €/hlö

Viikonloppu Reykjavikissa

Viikonloppumatkan hintaan sisältyy lennot, lentokenttökuljetukset, majoitus aamiaisineen sekä Sinisen laguunin retki. 


Lue lisää »


60 €/hlö

Suomeksi opastetut päiväretket Reykjavikista

Suomeksi opastetuilla Reykjavikin matkoilla järjestämme retkiä, joilla näet Islannin uskomattomia luontonähtävyyksiä; upeita vesiputouksia, mahtavia jäätiköitä,  silmänkantamattomiin ulottuvia laavakenttiä. Varaa suomeksi opastetut retket viimeistään kahta viikkoa ennen matkaa Saga Matkoista! 


Lue lisää »

Englanniksi opastetut retket Reykjavikista

Todennäköisesti missään muussa maassa ei ole niin monipuolista retkivalikoimaa kuin Islannissa. Bussi- ja lentoretkiä, aktiviteettiretkiä, valaiden ja delfiinien katseluretkiä, ratsastusta, superjeepeillä ajelua… Saga Matkat tarjoaa yli 50 päiväretkeä. Valitse omasi ja koe Islanti!

 


Lue lisää »Islanti-opas

Saga Matkojen Islanti-opas auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen Islannin-matkan. Oppaasta löydät Islannin upeat luonnonnähtävyydet eri alueilla, lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia, shoppailuvinkkejä, kulttuurielämää, suosituimpia ravintoloita ja paljon muuta käytännön tietoa.


Lue lisää »
 

Minne matkustat seuraavaksi? Löydä meiltä inspiraatiota!

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje! Vastaanota uusimmat matkatarjouksemme ja matkavinkit.

Saga Matkat somessa: