Pikkujoulut Reykjavikissa

Reykjavik on maailmankylä joka inspiroi. Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa. Blue Lagoon, maailmanluokan seafood ravintolat, vauhdikas iltaelämä ja tasokkaat hotellit takaavat onnistuneen matkan. Jos ajatus kiehtoo, niin ihastut varmasti!

 

Matkaan sisältyy Icelandairin suorat meno-paluulennot, 3 yön majoitukset tasokkaassa keskustahotellissa, aamiaiset, tilausajolentokenttäkuljetukset Islannissa menopaluu, suomenkielinen opas mukana tulolentokenttäkuljetuksella ja uintiretki pyyhkeineen Siniselle laguunille tulolentokenttäkuljetuksen yhteydessä. Varaa pikkujoulumatkasi jo tänään, sillä paikkoja on rajoitetusti! 

 

Retket

Matkapaketin lisäksi saat kauttamme lisäpalveluita toiveiden mukaan. Valittavanasi on yli 50 erilaista ja -pituista retkeä bussilla, superjeepillä, veneellä, lentäen tai ratsastaen. Opastuskielenä kansainvälisillä retkillä on englanti. Varaa retket matkasi yhteydessä tai lisää varaukseen myöhemmässä vaiheessa.Varaa online

Kuvagalleria


Islannin matkat -varaa online


 
 

Minne matkustat seuraavaksi? Löydä meiltä inspiraatiota!

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje! Vastaanota uusimmat matkatarjouksemme ja matkavinkit.

Saga Matkat somessa: